לשכת שר הפנים העניקה שירות לתושבי אור יהודה

6/03/2017
לשכת שר הפנים העניקה שירות לתושבי אור יהודה

לשכת שר הפנים בראשות השר אריה דרעי הגיעה השבוע לבניין עיריית אור יהודה כדי להעניק שירות לתושבי העיר שזקוקים לכך ונתקלים בלא מעט בעיות שדורשות פיתרון והתערבות חיצונית. עשרות תושבים נפגשו עם נציגי הלשכה, ובראשם ח"כ הרב יצחק וקנין וח"כ הרב יואב בן צור.

השירות שניתן לתושבים עסק בנושאים מגוונים כמו חינוך, בריאות, תעסוקה, רווחה, ארנונה, ביטוח לאומי ורשות האוכלוסין. נציגי משרד הפנים היו קשובים מאוד לבעיותיהם של התושבים ובלא מעט מקרים הם סיפקו תשובות ופיתרונות שהשביעו את רצונם של הפונים.

עו"ד עוזי אהרון, מ"מ וסגן ראש העיר, מציין: "עשרות פונים הגיעו וכולם זכו ליחד ולטיפול הולם. במהלך היום התבשרנו על ידי שר הפנים על מבצע גביית חבות ענק שעומד לצאת בקרוב ויביא להקלה ולהסדר כללי עבור בעלי החובות. ראיתי פונים שיצאו כשפניהם שטופי דמעות מהתרגשות שהיה מי שישמע את בעיותיהם ויעשה הכול כדי לסייע להם. אני רוצה להודות לראש העיר שהרימה את הכפפה, קיבלה בשמחה את הרעיון והעמידה לרשות לשכת השר משרדים לטובת מטרה נעלה זו".

עו"ד ליאת שוחט, ראש עיריית אור יהודה, מוסיפה: "מדובר ביוזמה מבורכת שמטרתה לאפשר קשר בלתי אמצעי בין התושבים לבין משרד הפנים. לצערי הרב, לא פעם נתקלים תושבים בביורוקרטיה שמונעת מהם לקדם את ענייניהם, ואני שמחה שהשר אריה דרעי יזם את המפגש הזה".