דלג על בר ימין

הרפורמה במחלקת הגבייה

שינויים בהסדרי החנייה והתנועה ב-4/4 בעקבות אירוע חתימה על הסכם גג

3/04/2017 20:00
שינויים בהסדרי החנייה והתנועה ב-4/4 בעקבות אירוע חתימה על הסכם גג (הגדל)

בעקבות אירוע חתימה על הסכם גג שייערך מחר (שלישי, 4/4/17) בהיכל התרבות, יתקיימו שינויים בהסדרי התנועה והחנייה ברחובות אליהו סעדון, לו סקלאר ומנחם בגין. יש להישמע להנחיות המשטרה במקום.

1. הכביש ברחוב אליהו סעדון (פינת יהדות קנדה) ועד כיכר מורשת יהדות בבל (רחוב לו סקלאר) יהיה סגור לתנועת כלי רכב בין השעות 18:30 ועד 19:30 בשני הנתיבים. בנוסף, רחובות לו סקלאר ומנחם בגין יהיו סגורים גם הם בשעות אלו. יש לנסוע בדרכים חלופיות בשעות אלו. שימו לב כי ייתכן ויחולו שינויים נוספים בהתאם להחלטת משטרת ישראל.

2. באי האירוע מתבקשים להקדים את הגעתם להיכל התרבות ולהגיע בשעה 17:00.

3. החל משעות הבוקר ביום האירוע לא תתאפשר חניה ברחוב אליהו סעדון בין הכיכר החדשה מול בניין העירייה ועד כיכר מורשת יהדות בבל (רחוב לו סקלאר).

4. חניון היכל התרבות וחניון היכל הספורט יהיו סגורים לקהל ולא תתאפשר חניה בהם. לרשות הבאים לאירוע יעמדו שני חניונים: חניון מגדל המים (מול בניין עיריית אור יהודה) וחניון הכורכר (מול הבריכה העירונית).