סדנאות להורות מיטיבה התקיימו באור יהודה

7/05/2017 18:00
סדנאות להורות מיטיבה התקיימו באור יהודה

במהלך הסדנאות שכללו שבעה מפגשים למדו ההורים את מודל מחומש ההורות המספק כלים יעילים להורים להתמודדות עם ילדיהם

סדנאות להורות מיטיבה התקיימו בגן כלנית באור יהודה בחסות מחלקת הגנים באגף החינוך בעיריית אור יהודה. כידוע, העירייה רואה בהורים כגורם משמעותי בחינוך ילדיהם, ועל כן יזמה את קיומם של הסדנאות, אותן הנחו איתן ארם יחד עם הגננת אורה סייג. כל סדנה כללה שבעה מפגשים ונערכה אחת לשבוע. במהלך הסדנאות למדו ההורים את מודל מחומש ההורות המשמש כתכנית שמספקת כלים יעילים להורים להתמודדות עם ילדיהם.

חמשת העקרונות במודל הם להיות שותפים, להיות מנהיגים הומאניים, להביע אהבה ללא תנאי, לפתח עצמאות ולהנהיג כללים לילדים. בשתי הסדנאות השתתפו 14 זוגות הורים וארבע אימהות שהביעו שביעות רצון גבוהה הן מהפן המקצועי והן מהפן החברתי.