פעילי נווה רבין יזמו הצבת שלט לשכונה

הפעילים הקהילתיים, שפועלים במסגרת העבודה הקהילתית באגף הרווחה, קידמו פרויקט להצבת שלט בכניסה לשכונה בכביש 412 כדי להגביר את תחושת השייכות. במשך שבוע הם עבדו יחד עם האומנית יפעת זוהר עד שבסופו של התהליך הוצב השלט

8/05/2017 11:00
פעילי נווה רבין יזמו הצבת שלט לשכונה (הגדל)

הפעילים הקהילתיים בשכונת נווה רבין, שפועלים במסגרת תחום העבודה הקהילתית באגף הרווחה בעיריית אור יהודה, יזמו בשבוע שעבר הצבת שלט מרהיב בכניסה לשכונה בכביש 412. מדובר בעבודה מאומצת של הפעילים שגייסו לטובת הפרויקט תושבים רבים בשכונה, שעמלו במשך כשבוע על הפקת השלט אותה יצרה האומנית יפעל זוהר.

ברגע השיא של הפרויקט התכנסו תושבי השכונה כדי לבנות את הפסיפס של השלט, וביצעו עבודות צביעה והדבקה. אל האירוע הזה הגיעה גם ראש העיר, ליאת שוחט, שסייעה בכך. כמו כן, הפעילים הקהילתיים ביצעו משמרות בכל שעות היממה כדי לשמור על השלט עד שיתייבש, ולאחר מכן גייסו את אגף שפ"ע בראשות שמעון דנוך כדי לבצע את התלייה המורכבת.

הפרויקט להצבת השלט בכניסה לשכונה הגיע כחלק מתכנית העבודה שגיבשו הפעילים הקהילתיים בשיתוף העירייה, זאת כדי להגביר את תחושת השייכות של התושבים לשכונת נווה רבין ובכלל לערך הקהילתי כדי ליצור מעין גאוות יחידה. התושבים כאמור התייחסו ברצינות לפרויקט ויצרו הפנינג סביב השלט. אגב, השבוע סיימו הפעילים את שלב ההכשרה של התכנית שבה הם משתתפים, וכעת הם ימשיכו במפגשים שבועיים במתכונת אחרת, כל זאת כדי לקדם את התוכניות שלהם מול העירייה.

ראש העיר, ליאת שוחט, ציינה: "כיף לראות תושבים כל כך אכפתיים שנרתמים מזמנם וממרצם כדי להגביר את תחושת השייכות לשכונה וכדי לקדם נושאים שחשובים להם. אני תמיד אומרת שאין מי שיודע טוב יותר מה צריכים התושבים מאשר התושבים עצמם, ועל כן אני שמחה לראות את שיתוף הפעולה שמתבצע בין הפעילים הקהילתיים לבין העירייה. אנו נמשיך לקדם פעילות קהילתית בשכונות נוספות בעיר כאשר המודל של נווה רבין ישמש עבורנו כמודל לחיקוי".