הצהרונים באור יהודה יוזלו ב-50%: 600 ₪ בלבד

בשורה להורים באור יהודה: לאחר שהעירייה החליטה לסבסד ב-300 שקל את מחירי הצהרונים, תכנית "נטו משפחה" שהוביל השר משה כחלון הובילה להוזלה נוספת. ליאת שוחט: "בשורה גדולה להורים באור יהודה"
28/05/2017 09:00
הצהרונים באור יהודה יוזלו ב-50%: 600 ₪ בלבד

בשורה להורים באור יהודה: מחירי הצהרונים בעיר יעלו החל מהשנה הקרובה 600 ש"ח בלבד, זאת מחצית מהסכום ששילמו ההורים עד כה. לאחר שעיריית אור יהודה בישרה לפני כחודשיים על הוזלת הצהרונים ל-900 ₪ החל מהשנה הבאה, כעת אישרה הממשלה את יוזמת שר האוצר, משה כחלון, להרחבת הסבסוד לצהרונים במסגרת תכנית "נטו משפחה". בעקבות ההוזלה, תתקיים הנחה נוספת של 300 ₪ על מחיר הצהרון לכל ילד עד גיל שמונה.

סבסוד הממשלה המתווסף לסבסוד העירייה מביא לירידת מחירים דרמטית. ראש העיר, ליאת שוחט, ציינה: "שמתי לי למטרה להפחית משמעותית את מחירי הצהרונים, ואני שמחה שהמהלך הזה קרם עור וגידים כתוצאה מתכנית 'נטו משפחה' יחד עם סבסוד העירייה. זוהי בשורה גדולה להורים באור יהודה, שכן בעקבות התכנית ניתן יהיה לחסוך אלפי שקלים בשנה שיוכלו להתפנות לצרכים אחרים. אני רוצה לברך את שר האוצר משה כחלון ואת השרה יפעת שאשא ביטון על התכנית החשובה שמספקת מענה אמיתי למשפחות בישראל".

חשוב להדגיש כי המפרט של הצהרונים ייקבע בהתאם להחלטת משרד האוצר יחד עם מרכז השלטון המקומי שמגבשים אחידות בין כל הצהרונים בארץ.