אגם גדסי זכתה באליפות ישראל, ליאן אביבי שלישית בארץ

אגודת הפועל אור יהודה בהתעמלות מכשירים חזרה מהתחרות החשובה ביותר השנה שנערכה בהדר יוסף עם הישגים מרהיבים: גדסי זכתה במקום הראשון בקרב-רב ושלוש מדליות נוספות במכשירים הבודדים. ליאן אביבי שלישית בארץ, אלופת הארץ בקרקע וסגנית אלופה במקבילים. הישג גם לאליאן שלמה
25/06/2017 15:00
אגם גדסי זכתה באליפות ישראל, ליאן אביבי שלישית בארץ

רגע השיא של העונה עבור אגודת הפועל אור יהודה בהתעמלות מכשירים הפועלת במסגרת המתנ"ס עמד בציפיות, כאשר בסוף השבוע האחרון הוכתרה אגם גדסי הצעירה מאור יהודה כאלופת ישראל, וחברתה לאגודה ליאן אביבי סיימה במקום השלישי. ההישגים הללו בתחרות החשובה ביותר בזירה המקומית שנערכה בהדר יוסף הם ללא ספק איתות לכך שאגודת אור יהודה בניהולם של טל ונהריה סהר הולכת ומתקדמת בדרך לשבירת שיאים והישגים חדשים.

גדסי המוכשרת, שמתחרה יחד עם חברותיה במסגרת דרגה ד', מלבד העובדה שזכתה בתחרות הקרב-רב במקום הראשון ועקפה בדרך מתעמלות מוכשרות ואיכותיות נוספות, השיגה שלוש מדליות נוספות במכשירים הבודדים: זהב במכשיר הקפיצות, זהב במכשיר הקרקע וארד במכשיר הקורה.

ליאן אביבי, שסיימה במקום השלישי בתחרות הקרב-רב, הוסיפה לעצמה גם מדליית זהב במכשיר הקרקע שמסתמן כמכשיר החזק ביותר שלה, ומדליית כסף במכשיר המקבילים. אליאן שלמה גרפה אף היא מדליה כאשר היא סיימה שלישית במכשיר הקורה. מעבר לכך, נבחרת אור יהודה סיימה במקום השלישי הקבוצתי, תוצאה מצוינת עבורה שמאותת על האיכות שלה.

התחרות נמשכה ביום שבת ובמסגרתה התחרתה דרגה ה', כאשר בנות הנבחרת, 12 במספר, זכו במקום השלישי הקבוצתי בקרב-רב. בנוסף, לינוי יפת סיימה במקום השישי בקרב-רב במסלול האולימפי.

טל ונריה סהר, המנהלים המקצועיים של הענף: "עבדנו מאוד קשה במהלך העונה. הייתה אמנם תחרות קשה מאוד, אבל אני שמחה שהגענו להישגים יפים. אנחנו עומדים בפני שנה חדשה וכל המתעמלות שלנו עולות דרגה, מה שאומר שאנחנו צריכים להמשיך לעבוד קשה ויש לנו הרבה מוטיבציה להגיע להישגים נוספים. אנחנו נעשה את זה רק עם עבודה קשה ואנחנו מאמינים שנגיע ליעדים שהצבנו לעצמנו".

אפי גוטמן, סגן ראש העיר ויו"ר הנהלת המתנ"ס, מציין: "אני גאה בבנות ההתעמלות המוכשרות שלנו ובצוות בראשות טל ונריה על ההישגים המרשימים. אני מאמין שהתמדה ונחישות יחד עם השקעה של העירייה והמתנ"ס בענף יצמיחו מתעמלת אולימפית משלנו".

ליאת שוחט, ראש עיריית אור יהודה: "זה לא דבר מובן מאליו לראות הישג רודף הישג תוך זמן כל כך קצר מאז שהענף החל לפעול באור יהודה לפני כשנתיים. ההשקעה הרבה שלנו בענפי ההתעמלות מוכיחה את עצמה בזכות צוות מאמנים מסור, ניהול מצוין של טל ונריה סהר ובעיקר השקעה מטורפת מצד המתעמלות שרוצות להוכיח שהן הכי טובות שיש, וזה מסייע להן להצטיין. אני רוצה לברך את מנהל מחלקת הספורט, דיאגו לוונסון, שתחת ניהולו תחום הספורט בעיר שובר כל הזמן שיאים חדשים".