יו"ר הוועדה המחוזית דניאלה פוסק ביקרה באור יהודה

פוסק, ששימשה עד לאחרונה כמתכננת של הוועדה המחוזית, התעדכנה באתגרים ובפרויקטים העומדים על הפרק בעיר. ליאת שוחט, ראש העיר: "מודה לך שנרתמת להגיע לכאן כבר במהלך הפגישות הראשונות שלך ולהכיר מקרוב את הנושאים החשובים לעיר"
14/08/2017 10:00
יו"ר הוועדה המחוזית דניאלה פוסק ביקרה באור יהודה

זמן קצר לאחר כניסתה לתפקיד יו"ר הוועדה לתכנון ובנייה של מחוז תל אביב, ביקרה דניאלה פוסק בעיריית אור יהודה למפגש עם ראש העיר ליאת שוחט. פוסק, ששימשה עד לאחרונה כמתכננת של הוועדה המחוזית של מחוז המרכז, פגשה את בעלי התפקידים בעירייה, והתעדכנה באתגרים ובפרויקטים העומדים על הפרק בעיר.

בביקור השתתפו סגן ראש העיר, אפי גוטמן, מנכ"ל העירייה, עופר תודר, מנכ"ל מנהלת הסכם הגג, גלעד אורן, מהנדס העיר, משה לורברבום, והיועצת המשפטית של העירייה, עו"ד שלומית שפינדל.

ליאת שוחט, ראש העיר, ציינה בסיום המפגש: "שמחתי להציג בפנייך את התכניות העתידיות של אור יהודה. העיר שלנו מתמודדת כיום עם ארבעה נושאים מרכזיים: יישום הסכם הגג שעליו חתמנו, הקמת בית עלמין לתושבי העיר, התחדשות עירונית ברחבי העיר ויישום פתרון לתושבים המתגוררים בשכונות התח"ר (תחום רעש). אני מודה לך על כך שנרתמת כבר במהלך הפגישות הראשונות שלך להגיע לכאן ולהכיר את הנושאים הללו מקרוב".