פעילי שכונת נווה רבין יצרו עיר מקרטונים

קהילת שכונת נווה רבין יזמה בשיתוף העירייה פעילות קהילתית לטובת הילדים שבמסגרתה הם צבעו קרטונים וארגזים ויצרו עיר שהוצגה לאורך שער בית ספר אהוד מנור
14/08/2017 11:00
פעילי שכונת נווה רבין יצרו עיר מקרטונים

פעילי קהילת שכונת נווה רבין באור יהודה יזמו לאחרונה פעילות נוספת בשיתוף עיריית אור יהודה, כאשר הפעם הם הקימו "עיר מקרטונים". עשרות מתושבי השכונה הגיעו לפעילות קהילתית, כיפית ויצירתית שבמסגרתה יצרו התושבים יצירות ובנו יחד עיר מקרטון.

ההורים וילדיהם הביאו עימם לפעילות שנערכה בבית ספר אהוד מנור קרטונים וארגזים, קיבלו ציוד עזר וחומרי יצירה בעמדות שהוצבו, ובמשך ארבע שעות הם סימנו, חתכו, קיפלו, הדביקו, הרכיבו וצבעו בתים, מבנים וכל העולה על רוחם כיד הדמיון הטובה, כאשר הכל נעשה תוך שימת דגש על נושאי מיחזור וקיימות.

היצירות המרהיבות נפרסו לאורך שער בית הספר לטובת מיצג אחד גדול על מנת שבאי השכונה יוכלו לצפות ולהתרשם עוד לפני העברת היצירות למיחזור