עיריית אור יהודה תשכיר סוכות אבלים לתושבים

ראש העיר ליאת שוחט הורתה לרכוש שלושה סטים של סוכות אבלים עבור משפחות שיושבות "שבעה". הסטים כוללים סוכה, שולחנות, כיסאות, מאווררים, תנורי חימום ומיחמים. ראש העיר: "זו זכות גדולה לאפשר למשפחות העיר לקיים את שבעת ימי האבלות הקשים כראוי"
20/08/2017 11:00
עיריית אור יהודה תשכיר סוכות אבלים לתושבים

יוזמה חדשה באור יהודה: העירייה בראשות ליאת שוחט רכשה בשבוע האחרון שלושה סטים של סוכות אבלים אותם היא תשכיר ללא תשלום בהתאם לצורך לתושבי העיר שיהיו מעוניינים בכך. ההחלטה לרכוש את הסטים הללו מהווה שירות נוסף לתושבי העיר, שבעת אבל נאלצים לשלם לא מעט כסף עבור צרכים לוגיסטיים, אך כעת יוכלו לקבל סוכה, שולחנות, כיסאות, מאווררים, תנורי חימום ומיחמים.

ליאת שוחט, ראש העיר, ציינה: "העירייה עומדת לצד התושבים גם בזמנים קשים, ולכן החלטנו להשאיל ציוד למשפחות אבלות שזקוקות לכך בזמן שבעה. אני רואה זכות גדולה לאפשר למשפחות העיר לקיים את שבעת ימי האבלות הקשים כראוי, כאשר פרויקט זה מקיים הלימה עם ערכי הערבות ההדדית והעמידה האיתנה זה לצד זו המתקיימת כל העת בקהילת אור יהודה".