נחתם הסכם ל-3 שנים לתכניות למרכז הצעירים

השרה לשוויון חברתי גילה גמליאל ביקרה באור יהודה וחתמה יחד עם ראש העיר ליאת שוחט על הסכם מענק של המשרד לשוויון חברתי למרכז הצעירים שנבנה בימים אלו. במסגרת ההסכם, יופעלו תכניות מנהיגות, פעילויות חברתיות ויירכש ציוד עבור המרכז בסך של כ-850 אלף שקל
20/08/2017 12:00
נחתם הסכם ל-3 שנים לתכניות למרכז הצעירים

השרה לשוויון חברתי, גילה גמליאל, ביקרה בשבוע שעבר באור יהודה, וחתמה יחד עם ראש העיר, ליאת שוחט, על הסכם מענק של המשרד לשוויון חברתי למרכז צעירים אור יהודה שבראשו עומדת מירי שמאי גיס על סך כ-850 אלף שקל לשלוש שנים. מדובר ביוזמה שתיועד לתכניות מנהיגות צעירה, העמקת הקשר הבין-דורי, מעורבות חברתית ורכישת ציוד למרכז הצעירים. הסיוע מועבר במסגרת קול קורא שהפיץ המשרד לשוויון חברתי לרשויות מקומיות המפעילות מרכזי צעירים, ומכיוון שאור יהודה עמדה בתנאי הקול הקורא, היא זכתה למענק המדובר.

במסגרת המפגש עם ראש העיר, הביעה השרה גמליאל התפעלות מהעשייה הרבה במגוון התחומים באור יהודה, הן בפעילויות לנשים המתקיימות במסגרת פעילות מועצת הנשים בראשות מירה קהלני, הן בפעילויות עבור האוכלוסייה הבוגרת בעיר אותן מובילה לבנה שתיוי, הן לאור התכניות הרבות שעתידות לצאת לפועל במסגרת מרכז הצעירים שמוקם בימים אלו, והן ביוזמות לקידום שירותים דיגיטליים עבור התושבים.

ליאת שוחט, ראש העיר, בירכה את השרה על נכונותה להגיע לאור יהודה ולסייע הן במתן תקציבים והן בנכונות להכיר בצרכים הרוחביים של העיר, וציינה: "אני שמחה לפגוש שרה שכל כך קשובה לצרכים החברתיים שעולים מהשטח. אנו באור יהודה מקיימים פעילות ענפה לכלל המגזרים ולאוכלוסיות רבות בעיר, והשותפות הזו עם המשרד שבראשו את עומדת מסייע לנו להוציא תכניות רבות אל הפועל".