ראש העיר ומפקד תחנת מסובים קיימו סיור לילי

ליאת שוחט וסנ"צ אלי פינטו התלוו לסיירת ההורים של הקהילה האתיופית, ולמשמרי השכונה של נווה סביון ונווה רבין כדי להכיר את האתגרים שאיתם מתמודדים המתנדבים. ליאת שוחט: "רוח ההתנדבות מסבה לי גאווה רבה"
20/08/2017 12:00
ראש העיר ומפקד תחנת מסובים קיימו סיור לילי

ראש עיריית אור יהודה ליאת שוחט, ומפקד תחנת מסובים, סנ"צ אלי פינטו, קיימו בשבוע שעבר סיור לילי ברחבי העיר כדי לראות מקרוב כיצד עובדים כלל הגורמים בשטח. אל הסיור הצטרף מנכ"ל העירייה, עופר תודר, ומפקד השיטור העירוני, פקד אורן בואני. במסגרת הסיור, פגשו שוחט ופינטו את חברי סיירת ההורים בקהילה האתיופית, שסיפרו על האתגרים שעומדים בפניהם בלילות, השיחות שהם מקיימים בעיקר עם בני נוער שהם מאתרים והנסיונות שלהם להפחית פעולות אלימות.

לאחר מכן, המשיך הצוות לסיור בשכונת נווה סביון, שם הם התלוו למשמרת של משמר השכונה שהוקם לאחרונה. גם במקרה הזה, חברי משמר השכונה ובראשם המתנדב מני כהן, סיפרו על שיתוף הפעולה עם השיטור העירוני והדרכים שבאמצעותם הם יכולים להגיע לבני נוער במפגשם עימם במטרה להפחית פעולות אלימות ומקרים של ונדליזם. התחנה השלישית והאחרונה בסיור הייתה בשכונת נווה רבין במטרה לפגוש את חברי משמר השכונה, שנחשבים לוותיקים ביותר בעיר, וסיפרו אף הם על האתגרים שאיתם הם מתמודדים.

ליאת שוחט, ראש העיר, ציינה: "אין ספק שרוח ההתנדבות באור יהודה מעוררת כבוד ומסבה לי גאווה רבה. העובדה שיש כל כך הרבה אנשים שנרתמים כדי לצאת בשעות הערב כדי לשפר את איכות החיים שלהם ושל השכנים שלהם מעידה על האכפתיות הרבה מצידם. אני בטוחה שככל ששיתוף הפעולה הזה בין העירייה, המשטרה והתושבים יימשך, כך כולנו נרוויח מזה".