התלמידים המצטיינים ברובוטיקה משיזף קיבלו תעודות על הצטיינותם

נועם משה, איתי בלס ואביב גוסמן שזכו במקום השלישי באולימפיאדת המח"ר קיבלו את התעודות באירוע שנערך בבית המועצה לישראל יפה במעמד שר המדע, ח"כ אופיר אקוניס
28/08/2017 09:00
התלמידים המצטיינים ברובוטיקה משיזף קיבלו תעודות על הצטיינותם

נועם משה, איתי בלס ואביב גוסמן, שזכו לפני מספר חודשים במקום השלישי באולימפיאדת המח"ר (הנדסה, מתמטיקה ורובוטיקה) שנערכה בטכניון בחיפה וכללה תכנות של רובוט, קיבלו תעודות בעקבות הצטיינותם. השלושה הם תלמידים העולים לכיתה ג' בבית ספר שיזף. האירוע נערך בבית המועצה לישראל יפה במעמד שר המדע והטכנולוגיה, ח"כ אופיר אקוניס.

התחרות התקיימה על ידי חברת ytek במסגרת פרויקט "סל מדע" מטעם משרד המדע המתקיים באור יהודה במהלך השנה בבתי הספר סביונים, שיזף, אלונים וסעדיה גאון. לאחר תהליך מיון, נבחרו משה, בלס וגוסמן כנציגי העיר והתחרו בתחרות המשלבת את נוסחת מהירות, זמן ודרך, כאשר היה עליהם לתכנת ולחשב את הגעתו של הרובוט במסלול המדמה רכב חכם. השלושה בלטו בתחרות והגיעו כאמור למקום השלישי המכובד. למעמד המרגש הגיע מנכ"ל העירייה, עופר תודר, שבירך את התלמידים. את תלמידי אור יהודה ליוו במהלך כל השנה המדריכים יוסי גלעדי ורעות ישראלי שמלווים ומפתחים את עידוד החשיבה והמתמטיקה.