מקווה ליאורה מאור יהודה זכה בפרס הזהב

המקווה ברחוב עולי הגרדום זכה בפרס בתחרות מקווה נאה בישראל יפה, כשיחד איתו שלושת המקוואות האחרים זכו בחמישה כוכבי יופי. דני שמואל, יו"ר המועצה הדתית: "בכוונתנו לצאת בשנה הקרובה לביצוע בניית מקווה חדש בעיר"
14/09/2017 15:00
מקווה ליאורה מאור יהודה זכה בפרס הזהב

מקווה ליאורה באור יהודה, השוכן ברחוב עולי הגרדום, זכה בפרס הזהב במסגרת תחרות מקווה נאה בישראל יפה שמקיימת המועצה לישראל יפה מדי שנה, כשיחד איתו זכו כל שלושת המקוואות האחרים בחמישה כוכבי יופי. התחרות נערכה במעמד שר הדתות דוד אזולאי, מנכ"ל משרד הדתות, עודד פלוס, רב הכותל המשמש גם כיו"ר הוועדה, הרב שמואל רבינוביץ', ויו"ר המועצה, אברהם כץ.

במסגרת התחרות, נבדקו החזות החיצונית, החזות הפנימית, השירות שניתן לבאי המקווה, הבטיחות וההתנהלות המקיימת. במהלך השנה בוצעו שיפוצים ושדרוגים רבים במקוואות בעיר ובכוונת המועצה הדתית בראשות דני שמואל להמשיך ולהשקיע משאבים נוספים כדי להמשיך ולשדרג את המבנים הקיימים. את האירוע כיבדו בנוכחותם מלבד דני שמואל וסגנו אפי מועלם, גם רב העיר אור יהודה, הרב ציון כהן.

דני שמואל, יו"ר המועצה הדתית, ציין בגאווה: "אני שמח שעמדנו ביעדים שהצבתי לעצמנו. זו השנה החמישית ברציפות שאנחנו זוכים בחמישה כוכבי יופי למקווה על שם ליאורה. מדי שנה אנו מבצעים שיפוצים מקיפים בכלל המקוואות ומשדרגים את שירותי הדת במקום. כל המקוואות בעיר פועלים באמצעות אנרגיה ירוקה והושקעו משאבים רבים בחזות המקוואות, כשבכוונתנו לצאת בשנה הקרובה לביצוע בניית מקווה חדש בעיר. אני מודה לראש העיר ליאת שוחט על שיתוף הפעולה ועל כך שהיא נענית בחיוב לפניות שלנו".

ליאת שוחט, ראש העיר, מציינת: "אני שמחה לראות שהמועצה לישראל יפה מוקירה את העשייה החיובית שמתבצעת על ידי המועצה הדתית בראשות דני שמואל וההשקעה הרבה בשירותי הדת בכלל ובמקוואות בפרט. שיתוף הפעולה עם המועצה הדתית מוליד תוצאות חיוביות ואנו נמשיך להשקיע לרווחת תושבינו".