תושבי אור יהודה התעדכנו לגבי תכניות הפיתוח לשנה הקרובה

במפגש תושבים שנערך רגע לפני ערב החג, התבשרו תושבי אור יהודה בנוגע לתכניות שבוצעו בשנה החולפת, כשעיקר העיסוק היה בתכניות בתחום התשתיות שכבר החלו לצאת לדרך. ליאת שוחט, ראש העיר: "הקהילה נותנת לי ולחברי לדרך השראה ורצון לעשות, ליזום ולעבוד קשה"
24/09/2017 14:00
תושבי אור יהודה התעדכנו לגבי תכניות הפיתוח לשנה הקרובה (הגדל)

תושבי אור יהודה התכנסו ערב החג כדי להתעדכן בתכניות העירייה לשנה הקרובה ובאלו שבוצעו במהלך השנה החולפת, כל זאת באירוע רב משתתפים שהתקיים במגרש הכדורסל הסמוך לשלב ג' של בית ספר אהוד מנור, שבנייתו הושלמה כעת. במעמד ראש העיר ליאת שוחט, סגנה אפי גוטמן, רב העיר, הרב ציון כהן, מפקד תחנת מסובים, סנ"צ אלי פינטו, וחברי המועצה ימית קרקוקלי וליאת בן בסט, הופיעו תלמידי הקונסרבטוריון בניהולה של חנה אג'יאשוילי, אלון נחמיאס, ליאנה דג'נוב ולורן דרויס.

ליאת שוחט הדגישה בדבריה את שלל הפרויקטים שבוצעו בשנה האחרונה, ובראשם החתימה על הסכם גג, המשמעות שלו באשר לבנייתן של שתי שכונות חדשות בעיר (בית בפארק מצפון לכביש 461 ושכונת פארק איילון בצמוד לרמת פנקס), שדרוג השכונות ומוסדות הציבור והחינוך בעיר הקיימת, שהקיץ מספר תכניות שלהן כבר יצאו לדרך, הרפורמה בתיכון יובלים, ההתפתחויות האחרונות בנוגע להקמת בית עלמין משותף יחד עם קריית אונו, וכן שלל פרויקטים בתחום התשתיות שעתידים להביא לשדרוג החיים ברחבי העיר.

ליאת שוחט ציינה במפגש התושבים: "בראייה רחבה, כאשר אנו בוחנים את התפתחותה של העיר לאורך התקופה האחרונה, אנו עדים לגרף המטפס בחדות למעלה. אנו בונים שכונות חדשות לצד שיקום העיר הוותיקה, משפרים את חזות העיר, משקיעים השקעה בלתי פוסקת בחינוך איכותי לילדינו, מביאים לפה את מיטב אמני הארץ, משקיעים בכישרונות הקיימים כאן, והרשימה עוד ארוכה. כלל העשייה בעיר לא הייתה מתקיימת ללא הקהילה הכה מיוחדת הקיימת כאן, קהילה שנותנת לי ולחברי לדרך השראה ורצון לעשות, ליזום ולעבוד קשה".

צילומים: וידאו אקשן