שני מסכי ענק הוצבו באור יהודה

המסכים, שמיועדים לשיפור הקשר בין העירייה לתושב ולהעביר מסרים באמצעים דיגיטליים, הוצבו בסמיכות לבניין העירייה ובנווה סביון, שני מיקומים אסטרטגיים. ליאת שוחט, ראש העיר: "תושבינו יכולים כעת בכל רגע נתון להתעדכן על הנעשה בעיר"
1/10/2017 11:00
שני מסכי ענק הוצבו באור יהודה

כחלק מקידום הקשר בין עיריית אור יהודה לתושבים, רכשה לאחרונה העירייה שני מסכי ענק המשדרים תכנים הנוגעים לעשייה העירונית ומיועדים להעברת מסרים באמצעים דיגיטליים ויעילים. המסכים, שגודלם הוא שישה על שלושה מטרים, הוצבו במרכז העיר בסמיכות לבניין העירייה ובשכונת נווה סביון, וכבר מרגע הצבתם הם מעוררים עניין מצד התושבים הסקרנים.

עד כה, נהגה העירייה לפרסם את פעילויותיה באמצעות שלטי בד, אך ראש העיר ליאת שוחט החליטה לקדם את נושא הקשר עם התושבים באמצעים דיגיטליים ועל כן הוחלט לרכוש את המסכים הללו. במסגרת המסכים, תעלה מחלקת הדוברות בעירייה תכנים הנוגעים לאירועים שיתרחשו בעיר, קמפיינים מגוונים, ועוד. בעתיד ייכנסו גם מסכי לד לבתי הספר שיעניקו לתלמידים אפשרות להתעדכן בפעילויות הבית ספריות ובפעילות העירונית בצורה יעילה ומתקדמת.

ליאת שוחט, ראש העיר: "אין ספק שהאמצעים הדיגיטליים הם יעילים יותר, זולים יותר ויש להם גם נראות טובה. הקשר עם התושבים חשוב לי מאוד ועל כן עמדתי על כך שתושבינו יידעו בכל רגע נתון על כל מה שנעשה בעיר. המסכים הדיגיטליים הללו מאפשרים לנו להעמיק את הקשר הזה ואנו נפעל להרחיב את האמצעים הללו גם בעתיד".