דלג על בר ימין

היכל התרבות
הרפורמה במחלקת הגבייה

הממונה החדשה על המחוז הגיעה לביקור בעיריית אור יהודה

ביום חמישי שעבר נערך סיור באור יהודה עבור הממונה החדשה על המחוז מטעם משרד הפנים, עו"ד כרמית פנטון, שבו הוצגו לה נושאים החשובים לעירייה בדגש על הקשר עם פעילות משרד הפנים. ליאת שוחט, ראש העיר: "אני בטוחה שנשתף פעולה רבות ונצליח יחד להמשיך לקדם פרויקטים חשובים לטובת העיר והתושבים"
8/01/2018 11:00
הממונה החדשה על המחוז הגיעה לביקור בעיריית אור יהודה

עו"ד כרמית פנטון, הממונה החדשה על המחוז מטעם משרד הפנים, הגיעה ביום חמישי שעבר לביקור רשמי בעיריית אור יהודה, שבו הוצגו לה הנושאים החשובים לעירייה בדגש על הקשר עם פעילות משרד הפנים. את פניה של פנטון קיבלו ראש העיר, ליאת שוחט, ממלא מקום ראש העיר וסגנה, עוזי אהרון, סגן ראש העיר, אפי גוטמן, מנכ"ל העירייה, עופר תודר ונציגים נוספים בעירייה. הביקור החל בלשכת ראש העיר, שם הוצגו לממונה הנושאים העיקריים הקשורים בממשק העבודה של העירייה עם משרדה, ולאחר מכן נמשך בסיור ברחבי העיר לשם היכרותה עם החוזקות והאתגרים של אור יהודה.

ראש העיר, ליאת שוחט, סקרה בפני פנטון והאורחים הנוספים ממשרד הפנים את נתוני הדמוגרפיה של העיר, יעדי העבודה העיקריים של העירייה, יישום של הסכם הגג והדגשים המיוחדים לעיר בכל הקשור לאיזון מתאים בין בניית מגורים ואזורי תעסוקה חדשים. בנוסף, הוצגו האתגרים הגדולים במערכת החינוך והיעדים לשנים הקרובות. כמו כן, הובאו לדיון ראשוני הסוגיות של השפעת הסמיכות של נתב"ג על יכולת התחדשות בעיר וכן קידום מהיר ככל האפשר של הקמת בית עלמין בסמוך לאור יהודה. בתום פגישת העבודה, יצאה כרמית פנטון יחד עם ראש העיר לסיור בשטח על מנת להתרשם ממקור ראשון מהמצב הקיים בשכונות העיר השונות.

ליאת שוחט, ראש העיר, סיכמה את הביקור: "אני מברכת את עו"ד כרמית פנטון ומאחלת לה הצלחה רבה בתפקידה החדש. אני בטוחה שנשתף פעולה רבות ונצליח יחד להמשיך לקדם פרויקטים חשובים לטובת העיר והתושבים".