ראש עיריית אור יהודה , דוד יוסף, בכנס אילת ה-5 להתמודדות עם אלימות בחברה הישראלית

"עיר ללא אלימות" היא תכנית לאומית להתמודדות עם כלל מצבי ההתנהגות האנטי-חברתית, האלימות, העבריינות והפשיעה המתרחשים ברשות המקומית. התכנית אשר ממומנת על ידי ממשלת ישראל, באמצעות המשרד לביטחון פנים והקרן לידידות, פועלת החל מהשנה גם באור יהודה.

.

השבוע הוזמנו  ראשי הרשויות המצטרפות לתוכנית לאילת לכנס החמישי בנושא, להשתתף בהרצאות, פאנלים ומצגות בנושא. נבחנו היבטים אידיאולוגיים, ערכיים ומשפטיים של אלימות בישראל, מורכבות המופעים החברתיים של האלימות,אלימות בהקשרים תרבותיים ועוד. דוד יוסף, ראש עיריית אור יהודה, השתתף בכנס, עם יתר ראשי הרשויות המצטרפות לתכנית.

בתום הביקור אמר ראש העירייה דוד יוסף כי : "להשתתפות בכנס הייתה חשיבות עצומה להבנת מורכבות הבעיה כנגע חברתי ובחינת דרכי פעולה למיגורה. חשוב לי כי אור יהודה תהפוך לסיפור הצלחה דומה לזה של העיר המארחת אילת ואני רואה בכך שליחות ואחריות אישית שלי כראש עיר. לשם כך קידמתי הקמת צוות יעיל ומתואם ברשות שיהיו חברים בו גם נציגים מהמשטרה ומגורמים נוספים כגון חינוך ורווחה שיפעלו ליישומה של התוכנית. אני מאמין כי ע"י הקמת מערך מושכל ומתואם, תוכניות מניעה מקיפות במערכות החינוך והקמת השיטור העירוני נבסס תמהיל נכון ויעיל, של אכיפה, מניעה ושיפור איכות החיים."