פורום חדשנות נפתח ב"נפגשים" מרכזים קהילתיים

הפורום מורכב מנציגי נוער, צעירים, מבוגרים ובוגרים מכל השכונות והמגזרים במטרה לבנות יחד עם התושבים תכניות חדשות, פתרונות טכנולוגיים, שירות מתקדם ופעילויות חדשות בעיר לכל הגילאים ולכלל התושבים

פורום חדשנות נפתח בשבוע שעבר ב"נפגשים" מרכזים קהילתיים. הפורום מורכב מנציגי נוער, צעירים, מבוגרים ובוגרים מכל השכונות ומכל המגזרים, נציגי "נפגשים" וחברי הדירקטוריון. מפגש הפתיחה התקיים בתפוח פיס.

המפגש הראשון נפתח עם הרצאתה המרתקת של ד"ר אורית וולף, פסנתרנית ומרצה לפיתוח חדשנות, שריתקה את חברי הפורום על חשיבה חדשנית ומאפייני האדם היצירתי. מטרת מפגשי הפורום היא לבנות יחד עם התושבים תכניות חדשות, פתרונות טכנולוגיים, שירות מתקדם ופעילויות חדשות ומיוחדות בעיר לכל הגילאים ולכלל התושבים.

פורום חדשנות

אלירן אליה, מ"מ וסגן ראש העיר המשמש גם כיו"ר דירקטוריון 'נפגשים', ציין: "אני שמח לפתוח את פורום החדשנות ולראות כל כך הרבה אנשים תושבי אור יהודה מאוכלוסיות שונות. הפורום הזה מהווה את חוד החנית של רשת 'נפגשים' בפיתוח פעילויות חדשניות ומובילות בתחומם. חשוב לנו לשמוע את דעת התושבים ולקיים דיון אמיתי וכנה".

צילום: "נפגשים" מרכזים קהילתיים