בית ספר יצחק נבון וארבעה גני ילדים חדשים נחנכו

אחרי עשרות שנים, חנכה העירייה בית ספר יסודי חדש בשכונת בית בפארק על שמו של הנשיא החמישי של מדינת ישראל. ראש העיר, ליאת שוחט: "כבוד גדול עבורנו להנציח את נבון בזכות אישיותו המיוחדת וכתביו שמשפיעים על החברה הישראלית"

תמונת הכתבה

לראשונה מזה עשרות שנים, חנכה עיריית אור יהודה בית ספר חדש בעיר: בית ספר יצחק נבון. בשעריו של בית הספר הממוקם בשכונת בית בפארק נכנסו כ-100 תלמידים הלומדים בשש כיתות, כל זאת עוד לפני שהתושבים החדשים בשכונה התאכלסו. העירייה שמה לה למטרה לאפשר להורים מבנה קבע, ועל אף לחץ הזמנים והעובדה שבמשך שלוש שנים לא היה תקציב ממשלתי, העירייה השלימה את הפרויקט.

פותחים שנת לימודים בשכונת בית בפארק

בטקס נכחו ראש העיר, ליאת שוחט, אשת הנשיא שעל שמו קרוי בית הספר, מירי שפיר נבון, סגני ראש העיר וחברי המועצה, מנהלת מחוז ת"א במשרד החינוך, חיה שיטאי, מנהלת אגף החינוך, דלילה אשכנזי ומנהלת בית הספר, רוחלה ענב. בית הספר החדש יכלול 24 כיתות לימוד ושתית כיתות לחינוך מיוחד בשטח של 4,115 מ"ר. לצד בית הספר, נפתחו ארבעה גני ילדים חדשים: שחף, נחליאלי, ברבור ואנפה.

ראש העיר, ליאת שוחט

מירי שפיר נבון

טקס חנוכת בית ספר יצחק נבון

בטקס חנוכת בית הספר אמרה שוחט: "עשינו דבר שהוא אינו מובן מאליו להעמיד בית ספר חדיש ומדוגם על הרגליים כדי שהתלמידים יוכלו להיכנס בשעריו ב-1 בספטמבר. כבוד גדול עבורנו להנציח את נשיא המדינה החמישי של מדינת ישראל בזכות אישיותו המיוחדת וכתביו שמשפיעים גם היום על החברה הישראלית".

ראש העיר, ליאת שוחט עם תלמידי כיתות א' בבית הספר יצחק נבון

אשת הנשיא, מירי שפיר נבון, ציינה: "אני שמחה מאוד שבית הספר נקרא על שמו של יצחק נבון. יצחק היה איש חינוך בנשמתו ומורה בהגדרתו. אני נרגשת להיות כאן ולראות את האהבה ששוררת בין כולם יחד עם שיתוף הפעולה שאינו מובן מאליו".

צילומים: ישראל פנחסוב