עדכונים בנושא הקורונה

תושבים יקרים, לאור המשך העלייה ברמת התחלואה והפיכת העיר החל מאמש (שבת) לאדומה, אנו מעדכנים באשר למספר הנחיות ודגשים:

* מתחם בדיקות ה-PCR שמתקיים בבריכה מרחיב את פעילותו ויפתח את שעריו החל מהשעה 8:00 בבוקר מיום שני והלאה. המתחם יפעל 14 שעות בין השעות 8:00 עד 22:00. יצוין כי גם כמות הצוותים הפועלים במקום תגדל.

* ביום שני (3.1) יתקיים מסלול מיוחד שמיועד לתלמידי וילדי מערכת החינוך העירונית בלבד. מסלול זה מיועד גם לאנשי החינוך ולצוותים החינוכיים המלמדים בעיר.

*  במקביל נמשכות הבדיקות של הכללית במתחם הבריכה בקרוואן המוצב במקום בין השעות 8:00 עד 18:00 (מתאפשר עם הפנייה של הכללית) ובדיקות מהירות של מד"א בשעות 11:00 עד 19:00 (יש לקבוע תור מראש ב-3101*)

*  הלימודים בבתי הספר ובגני הילדים נמשכים בהתאם להנחיות שנמסרות לכם ממוסדות החינוך. חלק ממוסדות החינוך נאלצו להעביר את הלימודים ללמידה מרחוק בשל ריבוי בידודים באישור מנהלת מחוז ת"א. בחלקם מתקיימים הלימודים כרגיל. יש לעקוב אחר הנחיות ההנהלה.

*  החל מיום שני (3.1) תיעצר קבלת הקהל בשלוחות העירייה השונות. אתם מוזמנים לקבל את השירותים המקוונים באמצעות אתר העירייה. שלוחות העירייה השונות יהיו זמינות עבורכם. במקרים מיוחדים ובהתאם לצורך, תתאפשר קבלת קהל תוך הצגת תו ירוק בלבד.

*  בהנחיית ראש העיר, ליאת שוחט, האירועים העירוניים יצטמצמו משמעותית ותוגבל ההתקהלות. כנס העסקים ה-1 שתוכנן להתקיים ביום חמישי הקרוב בוטל ואנו נעדכן בהקדם את המשתתפים בתאריך חדש לקיומו.

*  זה הזמן להזכיר כי השימוש במסכות הוא נחוץ ומונע את המשך ההדבקות. הקפידו על עטיית מסכות, אל תקלו בכך ראש, ובעיקר הימנעו מהתקהלויות שאינן נחוצות בעת הזו.

אנו מאחלים לכולכם בריאות איתנה ובשורות טובות!