עיריית אור יהודה ורשת "נפגשים" מרכזים קהילתיים אור יהודה פועלות לספק מענה איכותי להורים עובדים בעיר באמצעות צהרוני נפגשים.

כידוע לכם, מחיר הצהרונים הינו מחיר שנתי המתחלק לעלות חודשית של 935 ש"ח. המחיר מגלם בתוכו את החוגים, הפעילויות, ההזנה וימי החופשות (10 ימים בדומה לתכנית "ניצנים" של משרד החינוך. ימים אלו יינתנו בחופשות חנוכה ופסח).

כדי לספק מענה לשלושת ימי חול המועד סוכות (שלישי-חמישי), העירייה ו"נפגשים" מציעים את הפעילות בחול המועד במחיר עלות של 100 שקלים ליום, כאשר מחיר זה מגלם בין השאר ארוחת בוקר וצהריים, פעילויות, חוגים והעשרה. עיריית אור יהודה תסבסד את העלות לילדים המשתתפים במהלך השנה בצהרונים כך שהתשלום יעמוד על 200 שקלים לשלושת ימי הפעילות (66 שקלים בלבד ליום).

במקביל, זו הזדמנות טובה להדגיש כי אנו ממתינים עדיין להחלטת משרד התמ"ת בנושא סבסוד מחירי הצהרונים כך שלאחר ההכרה במסגרות אלו, תינתן האפשרות לבצע הנחות משמעותיות במחירי הצהרונים בהתאם לרמת ההשתכרות.

ההרשמה לקייטנת סוכות החלה היום (3.10) ותסתיים ביום ראשון (6.10). לא יתאפשר להירשם לחלק מהימים.

לרישום לקייטנות סוכות לחצו כאן

אנו מאחלים לכם שנה טובה וגמר חתימה טובה!

עיריית אור יהודה ו"נפגשים" מרכזים קהילתיים