תושבים יקרים,

עיריית אור יהודה ממשיכה לעקוב אחר ההתפתחויות האחרונות וההנחיות שמתפרסמות על ידי ראש הממשלה בהתאם להמלצת משרד הבריאות.

בהתאם להנחיות, מערכת החינוך הפורמלית והבלתי פורמלית מופסקת עד להודעה חדשה. ההנחיה כוללת מעבר לבתי הספר גם את גני הילדים, החינוך המיוחד, הפעוטונים ומעונות היום, צהרונים, חוגים, מסגרות הנוער, מע"ש, מועדוני הקשישים, הספריה, המכללה, חדר הכושר של "נפגשים" ומסגרות הנוער השונות - כל הפעילויות הללו מופסקות.

מעבר לכך, אנו קוראים לכם שוב לצמצם ככל הניתן התכנסויות כדי למנוע הדבקה אפשרית. יש להקפיד על שמירת מרחק של שני מטרים - הן במרחב הציבורי והן במרחב הפרטי - כדי למנוע הדבקה. כמו כן, קיימת הנחיה שאוסרת על התכנסות של למעלה מעשרה אנשים.

שימו לב כי ההגבלה חלה גם על בתי הכנסת, שבהם אין להתכנס מעל 10 אנשים

במסגרת ההנחיות, הוחלט לצמצם את כל תרבות הפנאי במרחב הציבורי - מרכזי הבילוי, בתי הקפה, הקניונים, אולמות האירועים וחדרי הכושר - כל אלו ייסגרו עד הודעה חדשה. בהתאם לכך, גם האירועים והפעילויות של העירייה ו"נפגשים" מרכזים קהילתיים שתוכננו - מתבטלים באופן גורף, כולל פסטיבל "ניפגש בבית" שתוכנן להמשך החודש. שימו לב כי המשטרה תאכוף את ההנחיות הללו החל מיום ראשון.

בימים הקרובים אנו נדאג לקיים פעילויות הפגתיות רבות עבור התושבים, ועל כך נצא בהודעה מסודרת.

אנו פונים לתושבים שנדרשים בבידוד ביתי למלא אחר ההנחיות של משרד הבריאות ולגלות אחריות כדי למנוע הדבקה. במידה והנכם סובלים מאחד התסמינים - יש לדווח על כך בהקדם למד"א במוקד 101.

על אנשים עם חום של 38 מעלות ומעלה ותסמינים נשימתיים (שיעול או קושי בנשמה) להישאר בבית עד יומיים לאחר ירידת החום*

מוקד 106 ממשיך לעמוד לרשותכם 24 שעות ביממה. אנו מזכירים כי עיריית אור יהודה ו"נפגשים" לא מקיימות קבלת קהל. הטלפון של העירייה - 03-5388111, כתובת האתר - www.oryehuda.muni.il. הטלפון של "נפגשים" - 03-7353535. אתר "נפגשים" - www.nifgashim.org.il

אנו קוראים לכם להמשיך ולעקוב אחר ההודעות הרשמיות של עיריית אור יהודה באמצעות אתר העירייה בכתובת www.oryehuda.muni.il וכן באמצעות דף הפייסבוק של העירייה והוואטסאפ העירוני. להצטרפות לוואטסאפ

(דוברות עיריית אור יהודה)