תושבים יקרים,

העירייה נערכת לתחילת הסגר החל מיום ראשון הקרוב (27.12.2020) בשעה 17:00. במקביל, יתקיימו ביום ראשון בדיקות קורונה במתחם הבריכה (רח' לו סקלאר 27) בין השעות 12.00 עד 20.00. יש להגיע עם מסכה ות"ז. אין שום מניעה לצאת מהבית לטובת קיום הבדיקות

במקביל, העירייה פועלת בשיתוף פעולה עם בית החולים שיבא בהנחיית ראש העיר, ליאת שוחט, כדי לקיים עוד השבוע מבצע חיסונים שמיועד בשלב ראשון עבור צוותי מערכת החינוך שעומדים בחזית (מורים, גננות, סייעות, מלוות, מדריכי הוראה, מטפלות, עובדי מנהלה וכדומה) ושורדי שואה.

כידוע, הממשלה אישרה הנחיות חדשות ובמסגרתן נקבעו ההגבלות הבאות:

יציאה מהבית - עד 1,000 מטרים, למעט מקרים חריגים ולשם ביצוע בדיקות קורונה וחיסונים.
הגבלת שהייה - אין לשהות בביתו של אדם אחר.
פעילות ספורט ליחידים - מותרת, ללא הגבלת מרחק מהבית. אין להשתמש בכלי רכב לשם כך.
לימודים - ניתן לקיים לימודים במסגרות לגיל הרך, בכיתות א'-ד' ובכיתות י"א-י"ב, וכן בחינוך המיוחד, במסגרות לנוער בסיכון ובמקרים מיוחדים נוספים.
מסחר, בילוי ופנאי - עסקים סגורים לקבלת קהל, למעט עסקים חיוניים. ניתן לבצע משלוחים.
מקומות עבודה - ללא קבלת קהל, עד 50% מכמות העובדים הרגילה.
תפילות והתקהלויות - עד 10 אנשים במבנה, עד 20 אנשים בשטח פתוח. מלבד מועדים שהוגדרו לתפילות חג המולד.
איי תיירות - אזורי תיירות מיוחדים באילת ובים המלח סגורים לפעילות.

לכל ההנחיות העדכניות וההגבלות החדשות - לחצו כאן