תושבים יקרים,

עם סיום העבודות לשדרוג צדו המערבי של רחוב יהדות קנדה, עיריית אור יהודה באמצעות החברה הכלכלית תפתח החל מיום חמישי הקרוב (11.2.21) בשעה 9:00 בבוקר את הכניסות דרך רחובות אור יום ועובדיה יוסף. במקביל יחלו העבודות בצדו המזרחי של הרחוב, כאשר עבודות אלו יימשכו כחמישה חודשים. בהתאם לכך, יחולו השינויים הבאים ברחוב:

* רחוב דגניה יהפוך מדו סטרי לחד סטרי - תתאפשר כניסה לרחוב דגניה בלבד, אך לא תתאפשר יציאה ממנו. היציאה מרחוב דגניה תתאפשר מרחוב כצנלסון בלבד

* חניון הרכבים הציבורי ברחוב יהדות קנדה 40-34 יהיה סגור ולא תתאפשר חניה במקום. חניית הנכים שמוצבת בחניון תועתק לחלק האחורי של השכונה ליד מרכז קרן אור (המרכז לשלום המשפחה)

* תחנת האוטובוס מס' 31409 (אליהו סעדון פינת יהדות קנדה) ליד חנות הירקות תבוטל במהלך העבודות

* המעבר להולכי הרגל בקטע שבין אליהו סעדון (ליד חנות הירקות) ועד דגניה יהיה חסום ולא יתאפשר מעבר דרך רחוב יהדות קנדה

* תנועת כלי הרכב תתאפשר בשני הכיוונים של רחוב יהדות קנדה בצד המערבי של הרחוב

* אפליקציית waze תעודכן בהתאם לשינויים