עיריית אור יהודה מגנה בחריפות התקפות כנגד העובדים הסוציאליים - בעקבות מקרה אלימות שהתרחש היום, לא תתבצע קבלת קהל של העו"סים ביום רביעי (7/8)

בעקבות מקרה שהתרחש היום במשרדי מחלקת הרווחה של עיריית אור יהודה, שבמסגרתו הותקפה עובדת סוציאלית במחלקה, עיריית אור יהודה מגנה בחריפות כל מעשה אלימות, בין אם פיזית, בין אם מילולית ובין אם בהתבטאויות לא הולמות ברשתות החברתיות כנגד העובדים הסוציאליים הפועלים בעירייה.

יודגש כי בעקבות התערבותו של איש הביטחון מטעם העירייה במקרה המדובר, הוצאה תושבת העיר ממשרדי המחלקה. כידוע, בימים אלו מתקיימת מחאה ארצית של העובדים הסוציאליים כנגד תופעות מהסוג הזה. העובדת נמצאת כעת בדרכה אל תחנת המשטרה כדי להגיש תלונה כנגד התוקפת.

ראש העיר, ליאת שוחט, מבהירה: "לא נסבול מקרי אלימות מהסוג שחווינו הבוקר. לא ייתכן שעובדי מחלקת הרווחה או כל עובד אחר יותקפו בזמן שהם עושים את עבודתם נאמנה. אנו מחזקים ביום הזה את העובדים הסוציאליים ועומדים לצידם במאבק הנכון".

יצוין כי בעקבות המקרה שהתרחש היום, החליט איגוד העובדים הסוציאליים להשבית את פעילותם בעיריית אור יהודה מחר (יום רביעי, 7 באוגוסט). אנו עומדים מאחורי החלטתם בתקווה שהאירוע הזה יסייע להגן באופן הראוי ביותר על העובדים.