עיריית אור יהודה מצטרפת לשירות רכב שיתופי מבית קבוצת שלמה לאחר שהושק בהצלחה רבה במהלך השנה האחרונה ברחובות, גבעת שמואל, ראש העין, יהוד, כרמיאל, מודיעין, שדרות, דימונה, רעננה, אופקים, חריש ובסה"כ ב-54 רשויות. את המיזם הובילה סגנית ראש העיר, ימית קרקוקלי, לאחר שראש העיר, ליאת שוחט, נתנה את ברכת הדרך לפרויקט.

קבוצת שלמה, חברת הרכב הגדולה והמובילה בישראל, החלה הבוקר בהפעלת שירות הרכב השיתופי, שלמה סיקסט Share בעיר אור יהודה. שירות הרכב השיתופי פועל באמצעות אפליקציה ייעודית אותה הלקוח מוריד לטלפון הסלולרי שלו ודרכה מתקשר עם השירות בצורה קלה ומהירה ובאמצעות טכנולוגיות מתקדמות כגון מערכת זיהוי פנים, סריקת רישיון נהיגה ועוד. באמצעות האפליקציה יוכל הלקוח לאתר רכב זמין וקרוב, לפתוח אותו מהנייד, ולנסוע וכן ליצור קשר עם שירות הלקוחות באמצעות שיחת וואטס אפ, שיחה טלפונית, BOT, SMS, פייסבוק.

השימוש בשירות מצריך הרשמה קצרה ופשוטה באפליקציה שניתן לעשות באופן מידי בכל עת ומכל מקום, נמשכת לא יותר מ-3 דקות וללא דמי מנוי כלל. מחיר השירות שקוף ונגיש וכולל מעטפת שלמה הכוללת אף ביטול השתתפות עצמית במקרה של תאונה, כך שבעת השימוש, הלקוח תמיד ידע מראש מה העלויות הצפויות לנסיעה.

אור יהודה מצטרפת לרשימה מכובדת של רשויות בהן המיזם כבר יצא לדרך, לאחר שהושק בהצלחה רבה במהלך השנה האחרונה ברחובות, גבעת שמואל, ראש העין, יהוד, כרמיאל, מודיעין, שדרות, דימונה, אופקים, רעננה, חריש וסה"כ 54 רשויות. קבוצת שלמה מתכננת להתפרס בהדרגה לערים נוספות תוך שימוש בצי רכבי ההשכרה של החברה, המונה כ- 12 אלף רכבים אשר יתמכו במיזם. עלויות פיתוח האפליקציה, תחזוק השירות והרכבים הינם באחריות קבוצת שלמה בלבד.

עלות חבילת השירות ויתרונותיה:

●       הרשמה דיגיטלית מלאה האורכת מס' דקות בודדות באמצעות אפליקצית שלמה סיקסט Share

●       ללא דמי מנוי

●       מחיר אחיד לכל סוגי הנהגים כולל נהג צעיר (מגיל 18+, מינימום שנה רישיון)

●       כיסוי ביטוחי

●       מחיר קבוע וידוע מראש, גם בסופי שבוע וחגים

●       ניתן לנסוע מעיר לעיר וברחבי הארץ

●       מוקד שירות ומענה 24/7

●       מודל פשוט ושקוף ללקוח

●       השירות לצרכן ייעלה 160 ₪ להשכרה של 24 שעות (150 ק"מ) ו-1.5 ₪ נוספים לכל חריגה.

החניות בהן ניתן למצוא את רכבי שלמה סיקסט Share באור יהודה:

חניון היכל התרבות צמוד לשדרות אליהו סעדון, רחוב חיים בר לב ליד גן המדע, חניון מרכז קזז לצעירים – רח' סיני 15 וחניון המרכז המסחרי Mini

אפליקציית שלמה סיקסט Share ניתנת להורדה מהאפ סטור ומגוגל פליי.