להקת צלילי העוד הופיעה בפני האזרחים הוותיקים באור יהודה

הלהקה בהובלתו של רמי דנוך הופיעה בהיכל התרבות כחלק מיוזמת "אמנים ותיקים למען אזרחים ותיקים" של המשרד לשוויון חברתי. 450 איש שרו ורקדו לצלילי הלהקה

להקת צלילי העוד בהובלתו של הזמר רמי דנוך הופיעה לפני החג בהיכל התרבות באור יהודה במסגרת אירוע מיוחד שהתקיים עבור האזרחים הוותיקים בעיר. האירוע התאפשר כתוצאה מיוזמה של המשרד לשוויון חברתי ובשיתוף עיריית אור יהודה ו"נפגשים" מרכזים קהילתיים לקיים מופעים של "אמנים ותיקים למען אזרחים ותיקים" ובמסגרתה מעודד המשרד קיום הופעות של אמנים ותיקים בקהילה.

ואכן להקת צלילי העוד גרמה להרבה מאוד התעניינות בקרב תושבי העיר, ו-450 איש מילאו את ההיכל, שרו ורקדו לצלילי השירים המוכרים, כמו חסידה צחורה, בזכרי ימים ימימה, חנהל'ה התבלבלה ועוד רבים וטובים מהלהיטים.

ראש העיר, ליאת שוחט, בירכה את האזרחים הוותיקים, וציינה: "חשוב לנו להעשיר את חיי התרבות של התושבים שלנו, ובדגש על האזרחים הוותיקים. זו רק פעילות אחת מיני רבות שמתקיימות עבורכם באמצעות מחלקת פנאי וקהילה ב'נפגשים', ואני שמחה לראות את ההשתתפות הגבוהה מצדכם במועדוני האזרחים הוותיקים ובאירועים שאנו מקיימים".

צילומים: דוברות עיריית אור יהודה