הושלם השיפוץ של מבנה הצופים באור יהודה

העירייה פעלה בחודשים האחרונים לשיפוץ מבני השירותים והכיורים, החלפת התאורה ומערכת החשמל וביצוע תקרה אקוסטית בלובי. ראש העיר, ליאת שוחט: "חניכי שבט יהודה ראויים למבנה הולם שיאפשר הרחבה של הפעילות"

תמונת הכתבה

עיריית אור יהודה השקיעה משאבים רבים בחודשים האחרונים בשיפוץ מבנה הצופים ברחוב בן גוריון בעיר. השיפוץ שבוצע במבנה הוא השלמה לתהליך הבינוי שהושלם לפני למעלה משנה.

הצופים.jpe

לאחר הליך הבינוי שבמסגרתו הוקמה קומה נוספת למבנה, התמקדו כעת העבודות בבנייה מלאה של השירותים והכיורים, צביעה ותיקון קירות והחלפה של מערכת החשמל למערכת חדשה ובטוחה העומדת בכל התקנים המחמירים עבור מבנה לפעילות נוער. לצד ההשקעה במבני השירותים ובצביעה, בוצעה תקרה אקוסטית בלובי והוחלפה התאורה.

מבנה הצופים ברחוב בן גוריון בעיר

חשוב להדגיש שהעירייה מתחילה את שלב התכנון של מבנה צופים חדש בשכונת בית בפארק. בתכנון המבנה ישתתפו חניכים ומדריכים מהשבט ויסייעו להבין ולהגדיר את הצרכים הספציפיים של פעילות תנועת הנוער.

הושלם השיפוץ של מבנה הצופים.jpe

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "אני רואה חשיבות רבה בשדרוג מבני הציבור בעיר בכלל ובמבני תנועות ומועדוני הנוער בפרט. חניכי שבט יהודה ראויים למבנה הולם שישמש אותם לפעילות ואני שמחה שכעת המקום ששודרג יאפשר הרחבה של הפעילות".