נוער אור יהודה: התנדבות בצופי אש ובאחוזת אייל וטקס בבית קדימה צעירים

מחלקת הנוער ב"נפגשים" מרכזים קהילתיים ביצעה בשבוע האחרון מספר יוזמות מעניינות למען הקהילה, ובראשן הכשרה לשמש כצופי אש שבסיומה יתנדבו בני הנוער כחלק מצוות התחנה

תמונת הכתבה

מחלקת הנוער ב"נפגשים" מרכזים קהילתיים ביצעה בשבוע האחרון מספר יוזמות מעניינות למען הקהילה. בין השאר השתתפה קבוצת בני נוער בקורס הכשרה לשמש כצופי אש. מדובר בהכשרה שתתבצע על ידי צוות מקצועי של שירותי הכבאות וההצלה ובסיומה יתנדבו בני הנוער כחלק מצוות התחנה.

צופי אש.jpe

בנוסף, נערך בשבוע שעבר טקס בנושא סובלנות בבית קדימה צעירים לציון חג הסיגד שחל השבוע. את הערב המרגש סביב הנושא החינוכי החשוב הפיקו בנות השירות המתנדבות בבית קדימה לאורך השנה. פעילות התנדבותית נוספת התבצעה על ידי קבוצת הקבינט הפועלת במסגרת מועדון המטרו לנוער הדתי שמפעילה מחלקת הנוער העירונית. בני הנוער יצאו להתנדב ולשמח מבוגרים באחוזת אייל ושימחו את האנשים המתגוררים במקום.

צילומים: "נפגשים" מרכזים קהילתיים