נציגי עיריית שנאיי ההודית הגיעו ללמוד על תאורה חכמה באור יהודה

הנציגים מהעירייה המונה כשמונה מיליון תושבים התרשמו מפרויקט התאורה החכמה שמאפשרת לעירייה לקדם התייעלות אנרגטית, דיגיטציה ושירותים מתקדמים

נציגי עיריית שנאיי בהודו קפצו בשבוע שעבר לביקור באור יהודה כדי ללמוד על נושא פיתוח תאורה חכמה במרחב הציבורי. העיר המונה כשמונה מיליון תושבים מתמודדת, כמו ערים רבות בעולם, עם האתגרים של התייעלות אנרגטית, דיגיטציה ושירותים מתקדמים.

כידוע, בעיריית אור יהודה מיושמת הלכה למעשה הטמעה של התקנה ושימוש בתאורה חכמה ברחבי העיר. בשנתיים האחרונות הוחלפו הרוב המכריע של גופי התאורה שיאפשרו בחודשים הקרובים התאמה של עוצמת התאורה בהתאם לצרכים המשתנים. לדוגמה, עמעום התאורה בגינות הציבוריות בשעות הלילה המאוחרות, צעד שישפר את איכות החיים של התושבים ויחסוך משאבים.

ביקור תאורה חכמה באור יהודה.jpe

הדגש בביקור של נציגי העירייה מהודו וקבלני החשמל עסק בתאורת רחוב בשילוב מערכות מתקדמות המתבססות על הטכנולוגיה, כאשר לאורחים נערך סיור קצר בעיר בהובלת יואל לוי, יועץ ראש העיר, ובמסגרתו התרשמו האורחים מהמערכת והיכולות הרבות שהיא מאפשרת.