מעון אניטה באור יהודה שודרג ושופץ

במהלך השבוע האחרון נערכה חנוכת המעון שהעירייה השקיעה בשיפוצו כרבע מיליון שקל. במסגרת העבודות הושקעו משאבים לחידוש התאורה, מערכת החשמל, הפרקטים, הצבע וכמובן הושם דגש על בטיחות הילדים

תמונת הכתבה

מעון אניטה המחודש הפועל במסגרת "נפגשים" מרכזים קהילתיים נחנך בשבוע האחרון בהשתתפות רב העיר, הרב ציון כהן, מנכ"לית "נפגשים" מרכזים קהילתיים, לאה כץ, ומנהלת מחלקת הגיל הרך, ליאת סבאג. במהלך החודשים האחרונים שופץ המעון בהשקעה של כרבע מיליון שקל, כשבמסגרת העבודות הותקנה תאורה חדשה, בוצעו עבודות חשמל, הוחלפו הפרקטים והדלתות והמעון נצבע לטובת ילדי הגיל הרך שמגיעים למקום.

מעון אניטה.jpe

מי שהתכבדה בגזירת הסרט היא מנהלת המעון אמי, שיחד עם ילדי המעון וההורים התרגשו לחנוך את המקום המחודש. במסגרת האירוע נערך טקס הדלקת נרות, כיבוד, שירים ודברי ברכה. מעון אניטה ידוע כמעון ותיק באור יהודה ומיועד לילדים בני שלושה חודשים עד כמעט שלוש שנים. במסגרת העבודות הושקעו משאבים רבים, בין השאר בנושא בטיחות הילדים. המעון מפוקח על ידי משרד התמ"ת.

מעון אניטה באור יהודה שודרג ושופץ.jpe

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "העירייה בראשותי שמה לה למטרה לחדש את כל מבני הציבור והחינוך הישנים ולהפוך אותם למזמינים יותר. אני שמחה לראות שילדי המעון כבר נהנים ממקום יפה יותר ובעיקר בטיחותי יותר ובכוונתנו להמשיך ולהגיע לעוד ועוד מוסדות שישודרגו".

צילומים: "נפגשים" מרכזים קהילתיים