אמיר עשבי מונה למנהל אגף שפ"ע ופיקוח עירוני בעיריית אור יהודה

עשבי, שהינו בעל ניסיון בתחום המוניציפלי, ינהל את האגף לקראת האתגרים הרבים שמצפים לו, בין השאר עם הקמת השכונות החדשות ותנופת הפיתוח של העיר. עשבי: "אחד העקרונות שמנחים אותי הוא השירות לתושב ומתן מענה באופן רציף לצרכים שעולים מהשטח"

אמיר עשבי מונה בשבוע האחרון למנהל אגף שיפור פני העיר ופיקוח עירוני בעיריית אור יהודה. עשבי, עורך דין במקצועו, הינו בעל תואר ראשון במשפטים ועריכת דין וכן בביולוגיה, כימיה, חינוך והמסלול ללימודי ארץ ישראל ובעל תואר שני במדיניות ציבורית.

עשבי שימש בין יתר תפקידיו כמנכ"ל "אומנות לעם", כמנכ"ל היישוב מתן , כגזבר הפועל כפר סבא וכמזכיר היישוב רמות השבים. לאחר מינויו אמר: "אני מביא עמי לתפקיד עשרות שנים של ניסיון בתחום המוניציפלי. אחד העקרונות שמנחים אותי הוא השירות לתושב ומתן מענה באופן רציף לצרכים שעולים מהשטח. אני מודה לוועדת הבחירה על מינויי לתפקיד ומוכן לאתגרים הרבים שמחכים לנו באור יהודה".

אמיר עשבי

ראש העיר, ליאת שוחט, בירכה את עשבי, וציינה: "אני מברכת את אמיר עשבי על מינויו לתפקיד. אני רואה בטיפוח המרחב הציבורי כאחת המשימות החשובות שלנו כרשות מקומית ואין לי ספק שעם הניסיון והידע הרב שצבר, אמיר יוכל לקדם את העיר כחלק מתנופת הפיתוח של העיר והאתגרים הרבים שעומדים על הפרק. בהזדמנות הזו אני רוצה להודות למשה פטל שסייע בתקופת המעבר של האגף ועשה עבודה מצוינת מתוך מחויבות, רצינות ואחריות כלפי התושבים והעיר".