עיריית אור יהודה העניקה פרס של 5,000 שקלים בתחרות "מדליקים ביחד"

במסגרת הפרויקט שהחל בחנוכה, השתתפו כ-70 בניינים בהדלקת נרות משותפת. בהגרלה שנערכה בין הבניינים המשתתפים זכו דיירי יקותיאל אדם 39 שקיבלו פרס כספי שאותו ינצלו לטובת שדרוג הבניין המשותף

תמונת הכתבה

לא פחות מ-70 בניינים משותפים לקחו חלק השנה ביוזמת "מדליקים ביחד" שהובילה היחידה לעבודה קהילתית בעיריית אור יהודה. במסגרת המיזם, התקיימו הדלקות נרות חגיגיות ב-70 בניינים אחרי שהעירייה סיפקה לאותם בניינים שנרשמו למיזם ערכות לחג שכללו שירונים, משחקים, נרות וחנוכיה. השבוע התקיימה הגרלה בין הבניינים ששלחו תמונות מהדלקת הנרות המשותפת, וממנה עלה כי דיירי הבניין שזכו בפרס בגובה 5,000 שקלים הוא ברחוב יקותיאל אדם 39.

הדלקת הנרות המשותפת בבניין ביקותיאל אדם.jpe

דיירי הבניין שהשתתפו בפרויקט והתבשרו בזכייתם התלהבו מאוד מהאפשרות לבצע שיפוץ במימון עיריית אור יהודה. נציגי הבניין הגיעו השבוע ללשכת ראש העיר ופגשו את ראש העיר, ליאת שוחט, כדי לקבל את הצ'ק. יפה יוסופוב, נציגת הבניין, סיפרה בהתרגשות: "היה חשוב לנו להשתתף במיזם המקסים ולאחד את כל השכנים תחת הפרויקט. אין שמחים מאיתנו על האפשרות לבצע שיפוץ חזותי של הבניין. המיזם להדלקת נרות משותפת מאחד, מגבש ומאפשר לנו כל השכנים להתכנס ולחגוג יחד את החג. זו הזדמנות להודות לראש העיר, ליאת שוחט, על הובלת הפרויקט החשוב והמגבש ואנחנו שמחים לקחת חלק בפעילויות של היחידה לעבודה קהילתית שמקרבות את התושבים".

קבלת הפרס לדיירי יקותיאל אדם.jpe

ראש העיר, ליאת שוחט, בירכה את הזוכים: "אין גאה ממני לראות פרויקט כל כך מוצלח כש-70 בתים משותפים לקחו חלק והשתתפו ביוזמה של היחידה לעבודה קהילתית. אני רואה חשיבות רבה בעידוד ערך הקהילתיות והתרומה שיש בצידה לטובת שכנות טובה. אני רוצה לברך אתכם, דיירי יקותיאל אדם 39, על הזכייה בפרס ובטוחה שתנתבו את ההשקעה בפרויקטים שחשובים לכם שאתם רוצים לקדם. תמשיכו לגלות מעורבות קהילתית".

דיירי יקותיאל אדם במפגש עם ליאת שוחט