קבוצת פעילות קהילתיות דתיות הגיעה לקו הסיום

17 נשים מהציבור הדתי באור יהודה סיימו את הקורס שהופעל על ידי היחידה לעבודה קהילתית. בערב קהילתי מרגש בהיכל התרבות הן קיבלו את תעודות הסיום ונהנו מהופעת סטנדאפ של מיכל לויטין

תמונת הכתבה

ערב קהילתי לנשים נערך השבוע בהיכל התרבות בהפקת היחידה לעבודה קהילתית, כל זאת לציון סיום קורס פעילות קהילתיות שנערך בחודשים האחרונים עבור נשים דתיות בעיר.

לא פחות מ-17 נשים סיימו את הקורס שמטרתו לקדם תכניות ומיצוי זכויות עבור הקהילה הדתית. הפעילות החדשות מצטרפות כעת לעוד כ-100 פעילים קהילתיים שפועלים ברחבי העיר כנציגים של הקהילות השונות בעיר, כל זאת כחלק מהפרויקט שבו החלה העירייה לפני ארבע שנים בהובלת ראש העיר, ליאת שוחט, ובהתאם למדיניות שיתוף ציבור שמונהגת בעיר.

האירוע נערך במעמד ראש העיר, ליאת שוחט, רב העיר, הרב ציון כהן, ובהשתתפות סגן ראש העיר, אברהם בורוכוב, וחבר מועצת העיר, יוסי סוויד. ראש העיר, ליאת שוחט, ציינה בדבריה: "אין מיזם שאני גאה בו יותר מהפעילים הקהילתיים שפועלים בעיר בשיתוף עם העירייה ומסייעים לקדם תכניות ואת רווחתם של תושבים בעיר. אנו נמשיך להעצים ולהרחיב את המיזם לעוד שכונות ולעוד קהילות כדי שיותר תושבים יוכלו לקחת חלק ולהשפיע".

במנהלך האירוע הופיעה להקת החזנות של הקהילה הבוכרית בניצוחו של אוריאל מיכאלוב. הפעילות גלית נעים וגלי לוי הציגו את חזון קבוצת הפעילות, נערך טקס חלוקת התעודות ומופע שירה של רעות לוי ולאחר מכן מופע סטנדאפ מצחיק של מיכל לויטין.