בשעה טובה ומוצלחת: נחנך חניון סחל"ב

החניון שכולל למעלה מ-160 מקומות חנייה יאפשר חניה לתושבי השכונה. קדם לאירוע פעילות קהילתית בהשתתפות התושבים ובני המשפחות. ראש העיר, ליאת שוחט: "זו דוגמה לעבודה משותפת של עירייה ותושבים"

אחרי שנים רבות של המתנה, נחנך בשבוע שעבר באופן רשמי חניון סחל"ב המשמש את תושבי מתחם סחל"ב (רחובות סיני, חלוצים, ל"ה ובן פורת). מדובר בחניון המכיל למעלה מ-160 חניות. החניון הוקם כתוצאה מצורך שהעלו הפעילים הקהילתיים של סחל"ב הפועלים בשכונה בשיתוף האגף לשירותים חברתיים וקהילתיים. האירוע לחנוכת החניון התקיים במעמד ראש העיר, ליאת שוחט, רב העיר, הרב ציון כהן, סגני ראש העיר, חברי מועצה, הפעילים הקהילתיים ותושבי השכונה.

קדם לגזירת הסרט אירוע קהילתי שהתקיים עבור תושבי השכונה ביוזמת הפעילים הקהילתיים והיחידה לעבודה קהילתית, כאשר בסמיכות לחניון השתתפו ילדים והוריהם בפעילויות יצירה והוגש סחלב חם לנוכחים. במהלך הטקס, העניקו תושבי המתחם פרחים לראש העיר, ליאת שוחט. הפעיל החברתי, יהודה שרעבי, העניק אף הוא מגן תודה על היוזמה.

ראש העיר, ליאת שוחט, ציינה באירוע: "אין שמחה ממני לראות את הפעילים הקהילתיים והתושבים מרגישים נחת רוח מפרויקט שהם השלימו בשיתוף עם העירייה. זו בדיוק הדוגמה לעבודה משותפת של עירייה ותושבים. כשהפעילים הקהילתיים העלו את הצורך, דאגנו לבחון את הנושא בצורה מקצועית, להקצות את המשאבים הדרושים ולקדם את הפרויקט".

צילומים: בני חדד