השרה לשוויון חברתי, ח"כ מירב כהן, ביקרה באור יהודה

השרה השיקה בעיר פרויקט של המשרד – ניידת למיצוי זכויות לטובת אזרחים ותיקים, ונחשפה לפעילות שמתבצעת בעיר לטובת האוכלוסייה הבוגרת, בדגש על תקופת הקורונה

השרה לשוויון חברתי, ח"כ מירב כהן, ביקרה בשבוע שעבר באור יהודה ונפגשה עם ראש העיר, ליאת שוחט, וסגניה, ימית קרקוקלי ואברהם בורוכוב, כחלק מהשקת ניידת למיצוי זכויות לטובת אזרחים ותיקים, יוזמה של המשרד לשוויון חברתי.

מירב כהן וליאת שוחט

במסגרת המפגש, שמעה כהן משוחט על הפעילות שהתבצעה במהלך החודשים האחרונים לטובת האזרחים הבוגרים באור יהודה באמצעות "נפגשים" והאגף לשירותים חברתיים וקהילתיים בעירייה. בין השאר נחשפה כהן לפעילויות הספורט, למפגשים תחת כל הנהלים ולקשר שנוצר בין העירייה לאזרחים הוותיקים בחודשי הקורונה.

מירב כהן ליאת שוחט ולאה כץ

"אנו שמים במרכז תשומת הלב שלנו את הצרכים של אוכלוסיית האזרחים הוותיקים, ואין דבר משמח יותר מלראות את האזרחים נפגשים, מחייכים, נהנים ובעיקר מתאווררים מהמצב", ציינה ראש העיר, ליאת שוחט. "אני מודה לחברתי מירב כהן שהגיעה לביקור בעיר והבטיחה לסייע בכל מה שנדרש כדי לספק מענה טוב והולם לטובת האוכלוסייה הבוגרת בעיר".

פעילות ספורטיבית של האזרחים הבוגרים