אולם ספורט חדשני ומתקדם מוקם בחט"ב יובלים באור יהודה

האולם שגודלו כ-1,500 מ"ר ישמש את תלמידי החטיבה בשעות היום ואת חוגי הספורט בשעות אחר הצהריים, בדגש על תחום ההתעמלות האמנותית. ראש העיר, ליאת שוחט: "הספורט המקצועני באור יהודה יוכל לצמוח לגבהים חדשים"

עיריית אור יהודה קיימה השבוע טקס להנחת אבן פינה לקראת הקמתו של אולם ספורט חדשני ומתקדם שמוקם בחט"ב יובלים בעיר. האולם, שגודלו כ-1,500 מ"ר, מיועד לשיעורי ספורט וכן פעילות כדורסל וכדורעף בשעות היום, ובמקביל יאפשר אחר הצהריים לקיים בו גם פעילות לענף ההתעמלות האמנותית, כדורשת, שיעורי סטודיו ובפעילויות ספורט נוספות.

ראש העיר, ליאת שוחט בטקס

האולם, שתוכנן על ידי V5 אדריכלים, כולל מעבר לאולם המרכזי גם חדרי שירותים, חדר סטודיו, מלתחות שחקנים, חדרי הנהלה ותפעול וכן יציע בן 375 צופים. העבודות להקמת האולם עתידות להימשך קצת יותר משנה. בטקס נכחו ראש העיר, ליאת שוחט, רב העיר, הרב ציון כהן, חברי מועצת העיר, וכן גורמים הנוגעים בנושא בעירייה וב"נפגשים".

אולם הספורט

ראש העיר, ליאת שוחט, ציינה בדבריה בטקס הנחת אבן הפינה: "אין ספק שאולם הספורט החדש שמוקם במרכז העיר יאפשר הן לתלמידי החטיבה והן לספורט המקצועני שמתקיים בעיר לפרוח ולצמוח לגבהים חדשים. במשך שנים ממתינות המתעמלות האמנותיות שלנו לאולם מקצועני, וזו בדיוק הפלטפורמה שבה הן יוכלו לפרוץ ולהתפתח עוד יותר. ואנו מנצלים את תקופת הקורונה כדי להתחיל בעבודות כשכולי תקווה שטקס החנוכה של האולם יהיה מוקדם ככל הניתן כשהקורונה כבר מאחורינו".

ליאת שוחט ורב העיר הרב ציון כהן חותמים על המגילות

צילומים מהטקס: דוברות עיריית אור יהודה