חולקו ערכות חימום ושוברי קנייה לדיירי "עמידר" באור יהודה

יחד עם הקרן לידידות ועמידר העניקה העירייה ערכות חימום לעשרות קשישים ותושבים המתגוררים בדיור הציבורי. יחידת השיטור העירוני והפיקוח חילקו את הערכות. ראש העיר, ליאת שוחט: "אנו מחויבים לסייע למי שזקוק לכך"

עיריית אור יהודה יחד עם "הקרן לידידות" ו"עמידר" חילקו בימים האחרונים ערכות חימום לעשרות קשישים ותושבים המתגוררים בדיור הציבורי. המבצע מקבל משמעות רבה יותר בתקופה הזו כאשר רבים מהקשישים חווים ריחוק חברתי ובידוד.

חלוקת ערכות

אנשי יחידת השיטור העירוני והפיקוח העירוני עברו בשבוע שעבר בדירות עמידר והעניקו את הערכות החמות לאלו שזקוקים לכך. הערכות כוללות שמיכה מחממת ושוברי קנייה בגובה 300 שקלים לצורך הצטיידות ורכישת מוצרי חימום ברשתות השונות. המבצע נערך תוך שמירה קפדנית על ההנחיות.

חלוקת ערכות

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "התקופה המאתגרת הזו מחייבת אותנו שלא להשאיר אנשים מאחור ולסייע למי שזקוק לכך. בשיתוף פעולה עם הקרן לידידות ועמיגור הצלחנו להגיע לתושבים המתגוררים בדירות עמידר ולהפיג את בדידותם באמצעות חלוקת השמיכות והשוברים. אנו נמשיך ונגייס משאבים נוספים כדי לסייע למי שזקוק לכך".