עיריית אור יהודה יוצאת גם בפסח ב"שבוע העסקים"

רגע לפני פסח, הפיקה מחלקת העסקים בעירייה חוברת הטבות וקופונים מטעם העסקים המקומיים בעיר. ראש העיר, ליאת שוחט: "עושים הכול כדי לסייע לעסקים המקומיים בעיר כדי לצלוח את התקופה המאתגרת הזו"

תמונת הכתבה

כחלק מהדאגה לעסקים המקומיים שסבלו לא מעט בשנה האחרונה בגלל הקורונה, עיריית אור יהודה מקדמת גם לקראת חג הפסח את שבוע העסקים שיחול בין ה-18 ל-25 במרץ, רגע לפני ארוחת החג. באמצעות המחלקה לעסקים הפיקה העירייה חוברת הטבות וקופונים מטעם העסקים בעיר שמציעים מבצעים מיוחדים לתושבים ובכך מאפשרים להגדיל בתקופה החשובה הזו את מחזור ההכנסה שלהם.

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "בעלי העסקים הם אחת האוכלוסיות שנפגעו בצורה הקשה ביותר ממשבר הקורונה. מפרוץ המשבר ולאורך כל השנה החולפת, הנחיתי את כלל אגפי העירייה לעשות כל שביכולתם על מנת לסייעם להם, ללוות אותם ולתת להם כלים מעשיים כדי לצלוח את התקופה המאתגרת הזו. יש לנו בעיר עסקים נפלאים עם בעלי עסקים יזמים ומובילים שהם חלק בלתי נפרד מהקהילה שלנו. את הקניות לחג עושים רק באור יהודה".

שבוע העסקים

המשנה לראש העיר, עופר בוזי הממונה על מחלקת העסקים, מציין: "לאור ההצלחה של שבוע העסקים בחגי תשרי, אני שמח שהמחלקה לעסקים בראשות אביה דרי ממשיכה עם פרויקט חשוב זה כדי לסייע, לקדם ולפתח את העסקים בעיר. אני מאמין בלב שלם כי ההצלחה של העסקים בעיר היא ההצלחה של העיר כולה. בתקופה מאתגרת זו אנו רואים את בעלי העסקים לנגד עינינו ופועלים לחיזוק הכלכלה המקומית".