סדנאות לקשישים, שתילות, דוכני שמחה ומילה טובה: יום המעשים הטובים באור יהודה

עשרות יוזמות, פעילויות ותכניות התקיימו ביום המעשים הטובים בהשתתפות בתי הספר, האוכלוסייה הבוגרת, בני נוער, חיילים, צעירים, מתנדבים, עובדי עירייה ו"נפגשים"

עשרות יוזמות, פעילויות ותכניות התקיימו ביום שלישי, יום המעשים הטובים באור יהודה בהשתתפות בתי הספר, האוכלוסייה הבוגרת, בני נוער, חיילים, צעירים, מתנדבים, עובדי עירייה ו"נפגשים". ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "כיף לראות שהתושבים, התלמידים והמתנדבים שלנו פעילים במשך כל השנה ואפשר היה לראות ולהרגיש את זה היטב בתקופת הקורונה, אבל ביום המעשים הטובים נעים להסתובב בכל פינה בעיר ולראות את העשייה על כל גווניה. יישר כוח לכל מי שלקח חלק ביום הזה. נמשיך לעשות כולם טוב גם ביתר ימות השנה".

מועצת הנוער וקפה אמא

במגדלי הים התיכון בוצעה שתילה של עץ קלמנטינות בגן אשכול הסמוך בהשתתפות האזרחים הוותיקים. במועדוניות האזרחים הבוגרים התקיימו סדנאות להכנת חטיפי בריאות ושירה בציבור, במרכז מורשת יהדות לוב בוצעו שיעורים ללימוד תוכנת זום לאוכלוסייה הבוגרת והסטודנטים בכפר הסטודנטים איילים קיימו ביקורי בית אצל קשישים בשכונת איילת השחר כדי להעניק להם עוגיות ביתיות.

פעילות עם אזרחים ותיקים

פעילות של חיילים בעיר

אבל זה לא הכול: "נפגשים" קיימו ביום הזה משחק ניווט משפחתי עם משימות ברוח ההתנדבות והקהילה באמצעות אפליקציה ייחודית. בסוף השבוע יתקיים שוק קח-תן למכירה והחלפת מוצרי יד שנייה. גם בני הנוער בלטו בפעילויות עם הפעלת עמדות שמחה בעיר - בשוק אבו לאבן הוצבה עמדה לחלוקת פרחים וקעקועי מחמאות, ברחבת העירייה עמדת חלוקה של פרחים ועוגיות מזל, וכך גם במוקדים נוספים. גם מועצת הנשים הפעילה דוכן דומה. מועצת הנוער בשילוב קפה אמא דאגו לחלק שי לתושבים בעיר. במועדוניות הפועלות בעיר בוצעה שתילה של פרחים ותבלינים בגינות. במרכז קזז לצעירים יצאו עובדי המרכז וצעירים מתנדבים לקיים שעה מוסיקלית בבית האבות אחוזת אייל.

תלמידי אהוד מנור מעניקים תשומת לב למנקי הרחובות