יצא לדרך שיפוץ בניין עיריית אור יהודה

המבנה הוותיק, בו ניתנים בעיקר שירותי חינוך ורווחה, עובר טיפול יסודי פנימי וחיצוני כאשר העבודות לשדרוגו צפויות להימשך עד אוגוסט 2021. ראש העיר, ליאת שוחט: "רואה חשיבות רבה להפוך את המקום למכבד ומזמין"

מבנה עיריית אור יהודה עובר בימים אלו שיפוץ ומתיחת פנים. המבנה, שנחנך בשנות השישים ונמצא במרכז העיר, זוכה לטיפול יסודי הן פנימי והן חיצוני כמקום שמעניק שירות לתושבי העיר בעיקר בתחומי החינוך והרווחה.

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "על אף העובדה שבטווח הארוך עיריית אור יהודה עתידה לעבור למבנה חדש שמאכלס את כל יחידות העירייה, אני רואה חשיבות רבה בשיפוץ ושדרוג בניין העירייה כמקום שמספק שירות לתושבי העיר ומן הראוי שהם יקבלו את השירות במבנה מכבד ומזמין. כך גם לגבי עובדי העירייה שצריכים לקבל תנאי עבודה ראויים. נמשיך להשקיע ולשדרג את מבני הציבור והחינוך שלנו כדי להעמיד אותם בסטנדרט אחיד ואיכותי".

הדמיה של בניין העירייה אחרי השיפוץ

במסגרת העבודות, שצפויות להימשך עד חודש אוגוסט 2021, מבוצע חיפוי של הבניין, מבוצעת הנגשה מחוץ ובתוך הבניין, כולל המעלית, מוסדרת המבואה הראשית עם מערכות אלקטרוניות לקבלה וכניסה של הקהל, מוחלפים לוחות החשמל הראשיים והמשניים, משודרגים כל תאי השירותים והמטבחים, מבוצעים שינויים בחדרים הפנימיים, מתבצעת צביעה כללית של כל המשרדים, מוחפים החלונות והסורגים, משודרגת מוחלפת התאורה, מתבצע ציפוי של הרצפות וגרמי המדרגות ומוחלפים כל המעקות ש הכניסה לבניין ובחדרי המדרגות הפנימיים.

עבודות השיפוץ

שיפוץ בניין העירייה