דני שמואל נבחר לכהונה נוספת כיו"ר המועצה הדתית אור יהודה

שמואל, שנבחר יחד עם חברי המועצה הנוספים, ביניהם שתי נשים, מציין: "שמח על האמון בי ועל שיתוף הפעולה הפורה שמתקיים בין העירייה למועצה הדתית"

תמונת הכתבה

דני שמואל נבחר בשבוע שעבר לקדנציה נוספת לתפקיד יו"ר המועצה הדתית אור יהודה, כשלצידו נבחרו חברי המועצה החדשה שכוללת גם שתי נשים. הליך הבחירה התקיים בהשתתפות ראש העיר, ליאת שוחט, שר הדתות, הרב יעקב אביטן, ורב העיר, הרב ציון כהן. יחד עם שמואל נבחרו לתפקיד חברי המועצה גם גלית נעים, ניצה אליהו, אפרים מועלם, אפרים חסון, ניסן יקותיאלוב ודוד עובד.

המועצה הנבחרת

דני שמואל מציין: "אני שמח על הבחירה והאמון בי ומודה לחברי המועצה הדתית, לרב העיר הרב ציון כהן ובמיוחד לראש העיר, ליאת שוחט על התמיכה המלאה בי לאורך כל הדרך ושיתוף הפעולה הפורה שמתקיים בין העירייה למועצה הדתית שתרם רבות לפעילות המועצה בכללותה. יש לליאת חלק לא מבוטל בכל מה שקשור לשדרוג שירותי הדת בעיר. במהלך הקדנציה הקרובה אנו מתכוונים להמשיך בשיפור שירותי הדת בעיר ביתר שאת כל זאת בשיתוף פעולה מלא עם כל הגורמים הרלוונטיים".