מרכז יום לקשיש אור הזהב באור יהודה נבחר למרכז המצטיין הארצי

המרכז המעניק שירות לתושבים הוותיקים בעיר היה המצטיין בתחרות של המועצה לישראל יפה וכן זכה זו השנה החמישית בדגל היופי. יסכה שרון מדמוני, מנכ"לית העמותה: "הצעד משקף את ההשקעה הרבה של ההנהלה והמסירות של העובדים למען האזרחים הוותיקים בעיר"

מרכז יום לקשיש אור הזהב באור יהודה נבחר לפני החג כמצטיין מבין כלל מרכזי היום שהשתתפו בתחרות של המועצה לישראל יפה. הבחירה במרכז התבצעה אחרי שצוות שיפוט מטעם המועצה הגיע לסיור במקום והתרשם מחזות הבית, הפעילות המבוצעת בה ומהאופן שבו המקום מנוהל. לצד הזכייה בפרס הבית המצטיין, המרכז גם זכה זו השנה החמישית בדגל היופי.

יסכה שרון מדמוני, מנכ"לית העמותה למען האזרח הוותיק באור יהודה המפעילה את המרכז, מציינת בגאווה: "אני שמחה וגאה בזכייה של המרכז בפרס, צעד שמשקף את ההשקעה הרבה של ההנהלה והמסירות של העובדים למען האזרחים הוותיקים בעיר. אנו ממשיכים לפתח ולקדם את פעילות המרכז ולהרחיב את פעילותנו כדי להגיע לעוד אזרחים ותיקים תושבי העיר כדי שיוכלו לקבל שירות ברמה הגבוהה ביותר. תודתי נתונה להנהלת העמותה ולצוות המרכז הפועלים ללא לאות לטובת באי מרכז היום".

מרכז יום לקשיש אור הזהב באור יהודה נבחר למרכז המצטיין הארצי

ראש העיר, ליאת שוחט, בירכה אף היא את המרכז, ההנהלה והעובדים וציינה: "הזכייה בפרס היא משנית מבחינתי לעומת ההשקעה העצומה שמבצעים במרכז לטובת האזרחים הוותיקים בעיר, האבא והאמא של כולנו. העובדים המסורים עושים את עבודתם עם הרבה מסירות ונתינה ועל כך גאוותי וברכתי".

צילומים: מרכז יום לקשיש אור יהודה