כפר הסטודנטים איילים מקים בר לסטודנטים מאור יהודה

הבר שיופעל תחילה אחת לשבוע יאפשר מקום מפגש לציבור הסטודנטים תושבי העיר שייהנו משתיה, מוסיקה טובה, אוכל, פינת זולות ואווירה טובה. הסטודנטים מ"איילים" כבר החלו בבניית עגלת הקפה, כיסאות הבר ופינות הזולה של המבקרים במקום

תמונת הכתבה

לא, זה לא חלום: כפר הסטודנטים איילים, הפועל בשנים האחרונות באור יהודה, יוזם את הקמתו של בר סטודנטים לטובת ציבור הסטודנטים תושבי העיר. הבר, שיפעל תחילה אחת לשבוע, יוקם ברחבת היכל התרבות, ובאמצעותו יתאפשר לסטודנטים ליהנות מהשתייה, מוסיקה טובה, אוכל, פינת זולות ובעיקר מאווירה טובה.

היוזמה להקמת הבר הייתה של הסטודנטים בכפר, ובאמצעות "נפגשים" מרכזים קהילתיים החלו ההכנות להקמתו. המחשבה מאחורי הרעיון הייתה לייצר מקום מפגש עבור צעירי העיר כדי לקדם היכרויות, שיתופי פעולה ומפגשים מהנים. הסטודנטים הם אלו שאחראים לעיצוב הבר, ובשבועות האחרונים הם בנו במסגרת סדנת נגרות את עגלת הקפה, כיסאות הבר ופינות הזולה שישמשו את ציבור הסטודנטים.

הבר כאמור יפעל באופן קבוע אחת לשבוע, בימי רביעי או חמישי, ובמקום יהיו ערבי מוסיקה, הרצאות וכדומה. הפתיחה של הבר מתוכננת ל-22 באפריל כאשר ראש העיר, ליאת שוחט, וסגנה וממלא מקומה, אלירן אליה, שנותנים רוח גבית ליוזמה, יפגשו את הסטודנטים.

כפר הסטודנטים איילים מקים בר לסטודנטים מאור יהודה

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "אין ספק שאחד האתגרים שעומדים בפנינו הוא יצירת מענים לצעירי העיר כדי לעודד אותם להישאר בה, לבלות וליהנות כאן. ציבור הסטודנטים תושבי העיר מקבל שלל מענים מאיתנו, בעיקר מצד מרכז קזז לצעירים, כשהבר הוא יוזמה חשובה נוספת. אני מברכת את הסטודנטים של כפר איילים שמוכיחים פעם אחר פעם עד כמה הם כוח חשוב ומשמעותי בעיר שלנו".

אלירן אליה, מ"מ וסגן ראש העיר, המשמש כיו"ר הנהלת "נפגשים", מוסיף: "נמשיך לקדם יוזמות לטובת צעירי העיר בכלל ולקהילת הסטודנטים בפרט, כך שיוכלו ליהנות מאווירה טובה בסביבת המגורים. כפר הסטודנטים איילים מוכיח עד כמה הוא כוח חברתי משמעותי ואני משוכנע שהחיבור בין הסטודנטים לתושבים ימשיך ליצור פרויקטים מדהימים גם בעתיד".