המחלקה לעסקים והקריה האקדמית במיזם לקידום עסקי העיר

במסגרת המיזם, יוצאים סטודנטים לתקשורת מהקריה האקדמית לסייע לבעלי עסקים בעיר כדי להכיר, ללמוד ולהתמקצע באמצעי המדיה השונים עבור פרסום, שיווק וקידום העסק. את הפעילות מובילה המחלקה לעסקים בעירייה

תמונת הכתבה

המחלקה לעסקים בעיריית אור יהודה השיקה בשבוע שעבר את יום העיון הראשון לסטודנטים מהקריה האקדמית אונו. במסגרת המיזם, סטודנטים לתקשורת המשתתפים במיזם יבצעו את הסטאז' המקצועי שלהם במחלקה לעסקים ויהוו חלק מצוות משמעותי שיסייע לבעלי העסקים בעיר להכיר, ללמוד ולהתמקצע באופן פרטני, בשימוש באמצעי המדיה השונים עבור פרסום, שיווק וקידום העסק שלהם.

במסגרת שיתוף הפעולה עם הקריה האקדמית, הצטרפו לפעילות היחידה לקידום עסקים שמונה סטודנטים מהפקולטה למנהל עסקים במסלולי ה-MA לטרנספורמציה דיגיטלית ו-MBA עם התמחות בשיווק ופרסום, אשר במהלך התקופה הקרובה יסייעו לבעלי העסקים העיר בכל הקשור ליחסי הציבור של העסק ויחברו אותם לפעילות קידום העסקים של המחלקה. יום ההכשרה הראשון שהתקיים עסק בהיכרות אישית ומקצועית וקבלת הכלים הראשוניים לקראת ההיכרות עם בעלי העסקים. בהמשך התכנית ותוך כדי עבודת השטח מול בעלי העסקים, יקבלו הסטודנטים הכשרות נוספות שיאפשרו להם לחשוף את העסקים בעיר למגוון פלטפורמות ושירותים שיוכלו לתת להם ערך.

יום עיון

משבר הקורונה הציב בפני בעלי העסקים אתגרים רבים, וביניהם גם המעבר לפלטפורמה מקוונת, הן בקידום ופרסום העסק והן במכירות בפועל. המחלקה לעסקים שמה לה למטרה לסייע לבעלי העסקים לצמוח מהמשבר שפקד אותם בשנה האחרונה, ולהשתמש בתהליכים שהואצו בזמן הקורונה, כמו שימוש מוגבר של צרכנים וקונים פוטנציאליים במדיות השונות, כפלטפורמה לצמיחה ושגשוג עסקי.  לשם כך גייסו סטודנטים המתמחים בשיווק, פרסום ויחסי ציבור, ואלו יגיעו אל בעלי העסקים באופן פרטני במהלך שלושת החודשים הקרובים, ויציגו את ההזדמנויות הרלוונטיות לעסק שלהם בכל הקשור לפרסום ומכירה ברשת.