צעירי אור יהודה השתתפו בכנסי חשיפה למקצועות לימוד

בשני הכנסים נפגשים הצעירים שעתידים להיכנס בשערי האקדמיה עם אנשי מקצוע שעובדים במגוון תחומים כדי לספק מענה לשאלות מגוונות

מרכז קזז לצעירים קיים בשבוע שעבר שני אירועי חשיפה למקצועות לימוד בהשתתפות עשרות צעירים מהעיר שהגיעו למרכז כדי להתעניין לגבי המקצועות השונים מתוך מטרה לקבל את ההחלטה הנכונה עבורם רגע לפני שהם נכנסים בשערי האקדמיה ולימודי תואר ראשון.

מפגש צעירים

הערב הראשון הוקדש למקצועות ההנדסה והניהול, כאשר הצעירים נפגשו עם מומחים בתחומי הנדסת חשמל, אלקטרוניקה, הנדסת בניין, הנדסת תעשייה וניהול, הנדסת מכונות, מדעי המחשב, מנהל עסקים, נדל"ן, משפטים, ועוד. הערב השני הוקדש למקצועות מדעי החברה וכלל מפגשים בתחום הפסיכולוגיה, העבודה הסוציאלית, חינוך והוראה, חינוך בלתי פורמלי, קרימינולוגיה, ריפוי בעיסוק ועוד.

אירוע חשיפה למקצועות לימוד לצעירים

צוות ההשכלה הגבוהה במרכז, אותו מובילים מלגאים צעירים מהעיר, היה שותף להפקת הערב, כאשר התקיים שיתוף פעולה גם עם תמי 4, שטראוס מים וקופת חולים כללית סניף גיורא.