ה"בריודה" של אור יהודה יצא לדרך

הבר לצעירים ולסטודנטים תושבי אור יהודה נפתח בשבוע שעבר בחגיגיות ברחבת היכל התרבות כאשר עשרות הגיעו לפתיחה המרגשת כדי ליהנות משתייה, מוסיקה, ריקודים ואווירה טובה

תמונת הכתבה

ה"בריודה", בר לצעירים ולסטודנטים תושבי אור יהודה, נפתח בשבוע שעבר באופן רשמי. היוזמה להקמת הבר היא של כפר הסטודנטים איילים הפועל בעיר ובתמיכת עיריית אור יהודה, "נפגשים" מרכזים קהילתיים ומפעל הפיס.

המחשבה מאחורי הרעיון הייתה לייצר מקום מפגש עבור צעירי העיר כדי לקדם היכרויות, שיתופי פעולה ומפגשים מהנים. הסטודנטים אחראים לעיצוב הבר ובנו במסגרת סדנת נגרות (בנגריה הקהילתית) את עגלת הקפה, כיסאות הבר ופינות הזולה שמשמשים את באי הבר. יחד הם תכננו את התפריט, עיצבו את הלוגו ויצרו את התוכנית האמנותית.

הבריודה

וכך ביום חמישי האחרון התמלא הבר בצעירים מאור יהודה שנהנו משתיה, מוסיקה, ריקודים ואווירה טובה. לערב הפתיחה הגיע גם מ"מ וסגן ראש העיר, אלירן אליה, שהצטרף לחוויה. אליה, אגב, היה מי שהוביל את מיזם כפר הסטודנטים בעיר. ראש העיר, ליאת שוחט, נתנה את ברכתה למיזם. הבר הממוקם ברחבת היכל התרבות והוא יפעל באופן קבוע אחת לשבוע בימי רביעי או חמישי. במקום יתקיימו ערבי מוסיקה, הרצאות ועוד מגוון פעילויות. הפעם הבאה שהבר ייפתח למבקרים יהיה ביום חמישי (6.5) ברחבת היכל התרבות.

הבריודה

פתיחת הבר מצטרפת ליוזמות נוספות אותם מקדמים הסטודנטים בעיר, בהם שיפוץ דירות לקשישים וניצולי שואה, ליווי משפחות בשכונות הדרומיות, לימוד ועזרה לילדים, מועדון במבי ועוד.