אור יהודה מצדיעה ל-1,920 אנשי ונשות המילואים

העירייה העלתה קמפיין חוצות בו מצדיעה ל-4 אנשי מילואים נבחרים - סרן עומר ליס, רס"ן אלי חולי, סרן יהודה קינן ורס"ם מנשה כהן. ראש העיר, ליאת שוחט: "גאה בכל אחד ואחת מאנשי המילואים שלנו הפועלים בעיר"

תמונת הכתבה

עיריית אור יהודה יחד עם דובר צה"ל יצאו לאחרונה בקמפיין שבו מתקיימת הצדעה ל-1,920 אנשי ונשות המילואים הפועלים בשנה האחרונה. מדובר בקמפיין ארצי שמטרתו להוקיר תודה למשרתים ולמשרתות על פועלם ותרומתם לביטחון המדינה, כאשר הקמפיין מדגיש את נחיצות עשייתם וחשיבות מעגלי התמיכה בהם - המשפחה והעבודה.

ארבעת אנשי המילואים מאור יהודה הם חלק מ-250 אנשי ונשות מילואים המובילים בתרומה משמעותית למערך המילואים לאורך השנים, בדגש על המערך הלוחם. אור יהודה היא אחת מ-60 רשויות מקומיות שנרתמו לקמפיין, כאשר תמונותיהם של אנשי המילואים מתנוססות מעל שלטי הפרסום העירוניים וכמובן באמצעים הדיגיטליים של העירייה.

מילואים לד1

באור יהודה הפנים הבולטות הן של סרן עומר ליס, מ"מ בחטיבת הצנחנים, רס"ם מנשה כהן, קצין רכב בעוצבת הבזק, רס"ן אלי חולי, קצין בפיקוד הדרום וסרן יהודה קינן, מ"פ בחטמ"ר אפרים. מעבר לארבעה הללו, יזמה העירייה מהלך לפרגן לאנשי ונשות מילואים נוספים מהעיר, בהם קובי אבוקרט (למעלה מ-200 ימי מילואים בשנה האחרונה!), אבי דבורה, דביר לוגר, שלומי אליהו, ליאור אביוב, נילי אלימלך אבוחצירה, רפאל יחסקוב, בני פינחסוב, יצחק זירקייב, אורן יעקב ועמית בן סאמון.

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "מדובר באנשים יקרים שתורמים למדינה מזמנם וממרצם. אנו כרשות מקומית מחויבים להגיד להם תודה, אבל לא רק להם אלא גם לבני משפחותיהם שרואים אותם פחות כדי שכולנו נוכל לחיות כאן בשלום ובביטחון. אנו באור יהודה פועלים במהלך כל השנה כדי לעודד את נושא הגיוס לצה"ל ובעיקר הגיוס המשמעותי, וקמפיין המילואים הוא נדבך משלים וחשוב בפעילות שלנו בנושא".