גיל ממון מונה למנכ"ל עיריית אור יהודה

ממון, שיחליף בתפקיד את אלי אהרוני, מציין: "בטוח כדי אדע לתרום מניסיוני ומהידע שצברתי לטובת תושבי אור יהודה". ראש העיר, ליאת שוחט: "בטוחה ביכולותיו של גיל לקדם את העיר והעירייה למקומות מצוינים"

תמונת הכתבה

גיל ממון מונה השבוע למנכ"ל עיריית אור יהודה ויחליף בתפקידו את אלי אהרוני, שסיים את עבודתו בעירייה לאחר כשנתיים. ממון מגיע מהתחום הצבאי, כשאת שירותו הוא סיים בדרגת אלוף משנה ובתפקידיו האחרונים שימש כמפקד מרכז השיטור וסגן קצין המשטרה הצבאית הראשי. קודם לכן הוא שימש כמפקד המשטרה הצבאית החוקרת.

ממון נשוי + 3 והינו בעל ניסיון עשיר בניהול ארגונים מורכבים בפריסה ארצית, בהתוויית אסטרטגיה ובניהול פרויקטים. עם מינויו ציין ממון: "אני שמח על המינוי לתפקיד ובטוח כי אדע לתרום מניסיוני ומהידע שצברתי לטובת תושבי אור יהודה. בשנים האחרונות מתקיימת תנופת פיתוח בעיר בהובלת ראש העיר ליאת שוחט, ואני שמח שניתנת לי ההזדמנות לשרת את תושבי העיר ולקדם את התכניות הרבות".

גיל ממון

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "אני מברכת את גיל ממון על מינויו לתפקיד ובטוחה ביכולותיו לקדם את העיר והעירייה למקומות שאליהם אני מכוונת, בראש ובראשונה עם מתן שירות מעולה לתושבים וקידום תכניות הפיתוח החשובות שעומדות בפנינו. בהזדמנות הזו אני רוצה להודות לאלי אהרוני על השותפות והעבודה האינטנסיבית למען התושבים ומאחלת לו הרבה הצלחה".