האזרחים הבוגרים חזרו להיפגש והשתתפו במופע של לאה שבת

במסגרת הפעילות של העירייה ו"נפגשים" לטובת האזרחים הבוגרים, התקיימה הופעה של הזמרת בשיתוף המשרד לשוויון חברתי. ראש העיר, ליאת שוחט: "שמחה לראות את האולמות מתמלאים מפה לפה ואתכם נפגשים בדיוק כמו לפני שנה"

תמונת הכתבה

עם שובו של תחום התרבות לחיינו, עיריית אור יהודה מקדמת מופעים, הרצאות ואירועים לאוכלוסייה הבוגרת, כל זאת במטרה לאפשר להם לשוב ולהיפגש יחד ובעיקר לעודד אותם לצאת מהבית אחרי שנת הקורונה. בשבוע שעבר קיימה העירייה מופע של לאה שבת עבור האזרחים הבוגרים בעיר.

גמלאי אור יהודה חוזרים להופעות

שבת הופיעה עם מיטב שיריה, בין השאר תמיד יחכו לך, חתיכת שמיים, רק החיים, השיר שיביא לך אהבה, בגלל הרוח, חמניות מול השמש, ועוד. האירוע התקיים במשכן למוסיקה ולמחול והופק על ידי אגף תרבות ואירועים בשיתוף המשרד לשוויון חברתי ומחלקת פנאי וקהילה ב"נפגשים" מרכזים קהילתיים.

ראש העיר, ליאת שוחט, ציינה: "אני שמחה לראות את האולמות מתחילים להתמלא מפה לפה ואני יודעת עד כמה התגעגעתם למפגשים החשובים האלה, למופעים, להרצאות ולכל מה שעשינו לפני הקורונה. השתדלנו בעירייה לסייע ככל שניתן בשנה האחרונה במגוון דרכים כדי להקל עליכם ואני בטוחה שכולנו נצא מחוזקים מהמשבר הזה כי בסופו של דבר החוסן הקהילתי של כולנו הוא זה שמנצח משברים".

ראש העיר, ליאת שוחט

צילומים: ישראל פחנסוב